Makevolution: 16 exclusieve ontwerpen voor en door creatievelingen. Doe mee aan onze CAL & KAL 2019!

Autor: Katia Garens
2 januari, 2019

Ontdek Makevolution, een exclusieve bundel van haak- en breipatronen ontworpen door 16 ontwerpers. De afgelopen maanden hebben we met 16 creatievelingen samengewerkt: AlimaravillasAnna JauneCarmen García de MoraDe EstraperloDuende de los HilosMiss DIYGallimelmasKnitting the Skyline, Lalala ToysLeHandmadeLiving CrochetOh Mami CrochetOvejita BeSanta PazienziaSusimiu en Xamalo85. Deze ontwerpers zijn Craft Lovers en hebben in het verleden al samengewerkt met Katia. Dit keer hebben we besloten al hun creativiteit, talenten en persoonlijkheden te bundelen tot een speciaal magazine. En dat is nog niet alles: dit jaar zullen al hun ontwerpen meedoen als een CAL (crochet-along) en KAL (knit-along)! Klaar om 2019 te „makevolutioneren“!?

Makevolution - 16 haak- en breipatronen - crochet-along en knit-along

Doe mee aan de Makevolution

Verliefd geworden op de designs? De patronen zijn individueel als PDF te downloaden voor €5,50. Daarnaast kan je de complete bundel met ALLE 16 patronen downloaden voor €19,95. Met alle opbrengsten ondersteunen we de 16 ontwerpers om hun creativiteit voort te zetten.

Naast de 16 patronen vind je veel meer leuks in het magazine! Zo lees je de persoonlijke verhalen van alle 16 ontwerpers en krijg je een kijkje in hun ateliers en bijzondere werkplekken. Ook vertellen ze waar ze hun inspiratie vandaan halen. Dit alles vind je in ons digitale Makevolution magazine!

Makevolution - 16 haak- en breipatronen - crochet-along en knit-along

Makevolution CAL & KAL 2019

Wanneer je haakt, ken je vast onze Facebookgroep Crochet-Along Katia al. Goed nieuws voor onze breifans: we hebben nu ook een Facebookgroep voor jullie: Knit-Along Katia. Word gauw lid en doe mee aan de CALs en KALs! 2019 jaar belooft een fantastisch jaar te worden: het gehele jaar gaan we samen werken aan een van de 16 Makevolution projecten! De ontwerpers doen ook mee een zullen je te woord staan bij vragen en op weg helpen bij problemen. Benieuwd wat de eerste drie projecten zijn die we samen gaan maken?

  1. CAL ronde sjaal Escocia van Santa Pazienzia. We beginnen het jaar met de ronde sjaal van Santa Pazienzia. Haak dit prachtige accessoire met slechts 5 bollen Katia Aran Natur. Kies een mooie kleurencombinatie uit en ontdek de magie van tapestry haken. Het patroon vind je hier en de gehele bundel met alle 16 Makevolution patronen vind je hierDe CAL begint op 2 januari en eindigt op 8 februari.

Makevolution - 16 haak- en breipatronen - crochet-along en knit-along

2. KAL Polar damesvest van Susimiu. Het eerste project van onze nieuwe Facebookgroep Knit-Along Katia begint met een simpel project speciaal voor beginners. Met Laura van Susimiu brei je je eigen vest met slechts 5 bollen Katia Polar. Dit fluweelzachte garen is genieten om mee te werken! Het patroon vind je hier en de gehele bundel met alle 16 Makevolution patronen vind je hierDe KAL loopt in de maand januari.

Makevolution - 16 haak- en breipatronen - crochet-along en knit-along

3. CAL gehaakte deken van LeHandmade. Wat? Nog een CAL? Ja, maar voor dit project heb je wat meer tijd nodig. Om niet verveeld te raken, raden wij je aan om dit project af te wisselen met kleinere projecten tussendoor. Deze prachtige deken wordt gemaakte met Katia Merino Shetland. Het patroon vind je hier en de gehele bundel met alle 16 Makevolution patronen vind je hierDe CAL begint op 2 januari en loopt tot 28 juni.

Makevolution - 16 haak- en breipatronen - crochet-along en knit-along

Blijf op de hoogte!

Wil je kans maken op te gekke prijzen, meedoen aan onze wedstrijden en nieuwe technieken leren? Of regelmatig nieuwe inspiratie opdoen voor je volgende haak- en breiproject? Abonneer dan op onze blog (rechtsboven op je computerscherm of onderaan deze blogpost op je telefoon) en volg ons op YouTubeFacebook en Instagram!