Yrsa sjaal met kabels en ruiten gebreid met Silky Lace door @berniolie voor Premium Designers

Als je op zoek bent naar een elegant accessoire voor een speciale gelegenheid, dan is de Yrsa Sjaal van @berniolie iets voor jou. Bernadette Ambergen ontwierp een driehoekige sjaal met prachtige kabels. Met slechts 5 bollen Silky Lace in je favoriete kleur brei je deze sjaal die van beneden naar boven gewerkt wordt. Geniet van dit nieuwe en exclusieve Premium Designers patroon, beschikbaar als PDF op je telefoon, tablet en computer via katia.com.

Yrsa sjaal omslagdoek met Katia Silky Lace door berniolie / Bernadette Ambergen voor Katia Premium Designers

Yrsa Sjaal, een driehoekige sjaal met kabels en ruiten

Meer weten over de Yrsa Sjaal van @berniolie? Hier wat meer details over deze omslagdoek met gekabelde diamanten:

  • Patroon: plat gebreid, van beneden naar boven.
  • Niveau: gemiddeld.
  • Afmetingen: 76 cm hoog, 230 breed.
  • Materialen: 5 bollen Katia Concept Silky Lace kleur 170 en 3mm breinaalden.

Hieronder lees je meer over de ontwerpster van de sjaal. Maak kennis met @berniolie, een Nederlandse breister gespecialiseerd in het maken van unieke sjaals, zowel gebreid als gehaakt.

Bernadette Ambergen | @berniolie

Hallo, ik ben Bernadette Ambergen en ik woon in het kleine stadje Coevorden waar ik ben geboren. Op 18-jarige leeftijd verhuisde ik naar Groningen, waar ik 25 jaar heb gestudeerd en gewerkt. Ik studeerde voor lerares creatieve technieken en werkte als naaister, kostuumontwerper en boekhouder bij een circus.

In 2010 ben ik begonnen als brei- en haakontwerpster en met deze stap ben ik nog steeds heel blij! Ik vind het heerlijk om te breien en haken en vind inspiratie in beide technieken. Ik leer constant nieuwe dingen en blijf mezelf ontwikkelen.

Ook haal ik mijn inspiratie uit mooie garens, materialen en kleuren. Wie weet wat de toekomst in petto heeft, wat ik ga leren en met welke technieken ik ga werken? Hopelijk inspireren mijn patronen anderen om nieuwe dingen te leren en vreugde te vinden in de creaties die ze zelf maken.

Yrsa sjaal omslagdoek met Katia Silky Lace door berniolie / Bernadette Ambergen voor Katia Premium Designers

%d bloggers liken dit: