Socks Lovers United e-book: Ontdek de magie van sokken breien met kleurwisselingen, nopjes, kant, motieven…

2 november, 2021

Leer verschillende technieken voor het breien van sokken, maak jacquard motieven, experimenteer met nopjes, combineer kleuren van Katia United Socks, brei in ajoursteek en nog veel meer. Ontdek waarom zoveel breisters fan zijn van het breien van sokken. In Socks Lovers United, een nieuw digitaal tijdschrift dat alleen beschikbaar is op katia.com, brengen we 4 getalenteerde Sokkenliefhebbers samen: @loareknits, @knittingtheskyline, @sionaland en @stine_und_stitch. Socks Lovers United bevat 8 patronen die perfect zijn voor elke gelegenheid: Belardi, Cozy Diamond, Fun Dots, Yoga Drishti, Pequeños Corazones, Yedra, Rosa en Blau-Grüne. Vanaf het moment dat jouw voeten in zelfgemaakte sokken stappen, maak je officieel deel uit van de Socks Lovers United. Onderaan deze blog lees je hoe je kans maakt op een groot garenpakket met 20 bollen Katia United Socks.

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken

Socks Lovers United e-book

Download de Socks Lovers United PDF om sokken te breien en haken met moderne, aantrekkelijke ontwerpen vol persoonlijkheid. Ontdek de veelzijdigheid, creativiteit en magie van het maken van sokken. Ons United Socks garen is beschikbaar in vele kleuren, waardoor je elke kleurencombinatie kan maken die je wil.

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken

Belardi jacquard sokken

Belardi is Baskisch voor weide en “in de weide met bloemen, werd ik geïnspireerd om het motief voor deze sokken te creëren”. @loareknits is Erika López, overdag een wetenschapper, in haar vrije tijd breister. Breien is voor haar meditatief, een moment van ontspanning. Als liefhebster van eenvoudige en tijdloze ontwerpen, is zij altijd op zoek naar verschillende technieken.  

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken Less is more: vind schoonheid in de kleine details

Cozy Diamond gehaakte sokken

Cozy Diamond zijn eenvoudige gehaakte kniekousen, perfect om je warm – en stijlvol – te houden in huis tijdens de koelere maanden van het jaar. @knittingtheskyline is Lucía Cabrera, een veelzijdige en gedurfde vrouw uit Madrid: amigurumi, breien, haken, macramé, borduren… 

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken De voldoening van het breien van je eigen sokken is onbetaalbaar

Fun Dots nopjes sokken

Fun Dots zijn eenvoudige gehaakte sokken die perfect zijn voor elk moment van het jaar. @knittingtheskyline gaat voor eenvoudige en frisse ontwerpen zoals Fun Dots: een leuk patroon met basissteken en nopjes, zonder twijfel de stersteek van de sokken van Fun Dots. Draag moderne gehaakte sokken met jouw favoriete sportschoenen of gympen!

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken Houd je haaknaald vast en voel de kracht van de eenvoud

Yoga Drishti sokken zonder hiel en teen

Yoga Drishti zijn yogasokken, zonder hiel en teen, ontworpen door Siona in een opengewerkt eenkleurig design met United Socks. @sionaland suggereert “begin je dag met een yogasessie en je Yoga Drishti sokken, zo voel je je klaar om de dag te beginnen”.

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken Verbeter je concentratie door naar je gebreide sokken te kijken.

Pequeños Corazones korte sokken

Pequeños Corazones zijn korte sokken met een hartjesmotief die je kan borduren of breien in jacquardsteek. Siona’s ontwerp is een voor “je middagen breiend op de bank, kijkend naar een serie onder een dekentje”. Een plezier om te dragen voor je voeten!

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken Gebreide sokken zijn het perfecte project om overal te dragen.

Yedra lange sokken met kantmotiefjes

Yedra is een paar prachtige lange sokken met een romantisch ajourmotief dat “je kunt dragen bij je favoriete outfit tijdens een avondje uit met vrienden”. @sionaland leert je hoe je prachtige sokken rondbreit, van teen tot het elastiek boven aan het been. Je breivaardigheden groeien met dit patroon net zo hard als klimop!

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken Wil jij groeien als breister? Brei sokken!

Rosa sokken met driehoekjes en strepen

Rosa is een sokkenontwerp van Kerstin Balke “voor beginners in jacquardpatronen”. @stine_und_stitch suggereert driehoekjes en strepen in een zoete kleurencombinatie zoals fuchsia, roze, wit en grijs.

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken Driehoeken, strepen, ruiten, zigzaggen… combineer ze en creëer unieke sokken.

Blau-Grüne sokken met blauwgroene motieven

Blau-Grüne is een sokkenpatroon met kleine elementen zoals plusjes, zigzaggen en ruiten, die de sokken een Scandinavisch tintje geven. @stine_und_stitch staat bekend om haar kleurrijke ontwerpen: “als je voorkeur hebt voor een minder kleurrijk ontwerp, brei dan de sokken in verschillende tinten grijs en wit.”

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken Kleine Jacquard details creëren grote ontwerpen

Speciale lancering giveaway

Als je het Socks Lovers United e-book vóór 15 november 2021 via katia.com koopt, doe je automatisch mee aan de winactie van een speciaal Socks Lovers pakket met daarin 20 bollen United Socks, een ‘Dear yarn, I’m ready’ projecttas, steekmarkeerders, een prachtig schaartje en een handige sleutelhanger met haaknaalden. Als je ook zo’n passie hebt voor het breien van sokken, geniet dan van dit zorgvuldig samengestelde digitale patronenboek en maak optimaal gebruik van de kans om een speciaal United Socks pakket te winnen!

Katia Socks Lovers United - United Socks e-book met breipatronen voor sokken

Giveaway regels

  • De winactie staat open voor inwoners van de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en Mexico
  • Koop het e-book via katia.com vóór 15 november 2021, 23:59 uur.
  • Een speciaal programma selecteert random de naam van de winnaar, die op 17 november 2021 in dit bericht bekend wordt gemaakt.
  • We zullen contact opnemen met de winnaar via het e-mailadres dat is gekoppeld aan hun account op katia.com.

United Socks winnaar

En de winnaar is…. Marta Bassanetti. Gefeliciteerd! Aan iedereen die niet gewonnen heeft: hou onze blog en social media in de gaten, want er komen nog veel meer wedstrijden en giveaways aan. Bedankt voor het meedoen!