Naai een adventskalender en leer kerstversiering haken met de video tutorials van Ahuyama Crochet

Maak het versieren van de kerstboom nog leuker! De eerste 2 weken van november delen we 6 video tutorials waarin we je kerstversiering leren haken. Daarbij word je geholpen door Helena, de haaklerares achter Ahuyama Crochet. Koop een adventsdecoratiepakket en volg de stap-voor-stap video’s om kerstversiering te haken: een engel, kerstbal, notenkraker, cadeau, sneeuwpop en ster. Maar voordat je aan de haak gaat, raden we je aan om een ​​adventskalender te naaien met onze speciale stoffen. Met onze bedrukte stofpanelen die klaar zijn om te knippen en naaien maak je heel eenvoudig je eigen adventskalender. Ook hiervoor zullen we op 25 oktober een stap-voor-stap video delen waarin we laten zien hoe je deze prachtige adventskalender kunt naaien.

kerstversiering haken

Video tutorial adventskalender naaien

De kerstsfeer komt terug in deze feestelijke bedrukte stofpanelen. Groen, rood, goud… de typische kleuren van het seizoen zijn toegepast in de kant-en-klare adventskalender stofpanelen. Versier je woning deze feestdagen met handgemaakte items zoals rendieren, de notenkraker, sterren en retro kerstmotieven.

adventskalender naaien

Opgelet! Op 25 oktober laten we je met een video tutorial zien hoe je eenvoudig een adventskalender kunt naaien met het kant-en-klare Xmas adventskalenderpaneel van Katia Fabrics. Om de vakjes van de adventskalender elke dag te vullen, raden we aan iedereen te verrassen met gehaakte kerstversieringen. Lees verder!

adventskalenderpaneel

Video tutorials kerstversiering haken

Koop een adventsdecoratiepakket en download de gratis patronen op katia.com. Leer kerstversiering haken geïnspireerd op het ontwerp van ons adventskalender paneel. In totaal komen er 6 video’s online waarin Ahuyama Crochet je leert hoe je 6 verschillende kerstversieringen kunt haken. De video’s komen online op 1, 3, 5, 8, 10 en 12 november. Met de bollen in het Advent Decorations pakket en met behulp van de video’s kun je 42 figuren haken, ongeveer 6 á 8 figuren per patroon. Beleef een handgemaakte kerst!

Leer kerstversiering haken en adventskalender naaien met Katia Fabrics tutorial

Gehaakt adventsdecoratiepakket met Ahuyama

Het adventsdecoratiepakket bestaat uit bollen in 6 kleuren: zwart, wit, beige, groen, oker en rood. Een selectie van 100% kerstachtige kleuren om gehaakte decoratie te maken die passen bij het Xmas adventskalenderpaneel van Katia Fabrics.

Er zijn drie varianten van de adventsdecoratiepakketten met Ahuyama beschikbaar:

1. Lanas Stop Unico pakket

Bevat 6 bollen Lanas Stop Unico met één bol van de volgende kleuren: zwart (2), gebroken wit (3), beige (9), dennengroen (16), oker (25) en robijnrood (27).

2. Katia Marathon 3.5 pakket

10 bollen Katia Marathon 3.5 in de volgende kleuren: 1 bol zwart (2) en beige (9); 2 bollen wit (1), flessengroen (37), okergeel (46) en rood (4).

3. Katia Basic Merino pakket

Met 10 bollen Katia Basic Merino in de volgende kleuren: 1 bol zwart (2) en beige (11); 2 bollen wit (1), heel donkergroen (15), mosterd (41) en rood (4).

kerstversiering haken

7 video’s voor een handgemaakte kerst

Abonneer je op ons YouTubekanaal en activeer notificaties zodat je niets mist! Koop je kerst adventskalenderpaneel en je adventsdecoratiepakket ontworpen door Ahuyama Crochet. Bekijk de videokalender hieronder en schrijf deze datums vast in je agenda. We beginnen met het naaien van de de adventskalender. Pak daarna je haaknaald erbij en ga aan de slag met het adventsdecoratiepakket en onze gratis haakpatronen. Geniet in de maand november van 6 verschillende kerstversieringen ontworpen door Ahuyama Crochet.

kerstversiering haken

25 oktober: Adventskalender naaien met het kerst adventskalenderpaneel van Katia Fabrics

1 november: Leer hoe je een engel haakt

3 november: Zo haak je een kerstbal

5 november: Hoe haak je een notenkraker

8 november: Haak een cadeau

10 november: Leer een sneeuwpop haken

12 november: Top je kerstboom af met een gehaakte ster

 

%d bloggers liken dit: