Sokken projectplan 🧦 Gratis PDF-document

10 april, 2024

We zijn aan het einde gekomen van onze gids over sokken breien en we hebben een verrassing voor jou, sokkenliefhebber! We delen onze Sock Project Worksheet PDF met je, een gratis hulpmiddel om alles wat je hebt geleerd in praktijk te brengen en te perfectioneren. Til je sokkenvaardigheden naar een hoger niveau!

Sokken Projectblad

We hebben het Sokkenproject werkblad gemaakt op basis van alles wat in de gids voor het breien van sokken wordt geleerd. Van het kiezen van materialen tot het bijhouden van je vorderingen, dit blad is een visuele gids die is ontworpen om je beste bondgenoot te zijn bij het maken van unieke en persoonlijke sokken. Wil je een kijkje nemen? Klik op de knop om de PDF gratis te downloaden!

Nu heb je alles wat je nodig hebt om nauwkeurig en creatief sokken te breien!

Breng je sokkencreativiteit op orde

Laat je leiden door ons 100% Socks Lover projectblad en vind alle informatie die je nodig hebt op een georganiseerde manier. Je hebt tekeningen, vakjes om te markeren, ruimtes voor je aantekeningen, lijsten met technieken, enz.

Hier volgt een korte beschrijving van elk deel van het blad:

  1. Soort patroonconstructie. Vink het vakje aan voor toe-up sokken of cuff-down sokken en schrijf de naam van het ontwerp, de datum of andere informatie die je wilt noteren in de lege ruimte.
  2. Gebruikte materialen. Het varieert van het soort naalden, cirkelnaalden of tweepuntnaalden, tot het aantal diktes en de lengte van de draad (in het geval van cirkelnaalden). Naast het bolletje garen kun je de hoeveelheid, kleuren en namen van de gebruikte garens opschrijven.
  3. Proeflapje. Plak het gebreide proeflapje (als je dat wilt) en noteer de steken (H) en lussen (V) die je in 10 cm hebt verkregen.
  4. Voetmetingen en berekeningen. Ruimte om voetmetingen en berekeningen te noteren die nodig zijn om je sokmaat aan te passen.
  5. Gebruikte technieken en monitoring van het project. Vakken om de technieken te markeren gebruikte technieken in teen, riet en hiel en ruimte om aantekeningen te maken en een foto te plakken (als je dat wilt) van je afgewerkte sokken.

Tot slot kun je door op de QR-code te klikken of deze te scannen toegang krijgen tot onze YouTube afspeellijst met alle video’s over sokkenbreitechnieken.

Download het gratis PDF projectblad

Het is tijd om je Sokken Project Werkblad te downloaden en te beginnen met breien! Klik op de link hieronder om je exemplaar aan te schaffen en je volgende 100% Katia sokproject te plannen.

Bekijk de vorige berichten in onze serie. Elk van hen bereidt je voor om de penning effectiever te gebruiken.

Reageer, deel, creëer!

Wat vind je van dit soort bronnen voor het maken van je eigen geweven projectdagboek? Laat het ons weten in de reacties! Vergeet niet je creaties met ons te delen via onze sociale netwerken: Facebook, Instagram en TikTok. Veel plezier met het breien van 100% YOU sokken met onze gratis gids, video’s en tools!

@katiacrafts

Guide to learn how to knit toe-up socks on our blog. (Link in bio) 🤗 If you’re dreaming of knitting your own socks, keep an eye out for the following installments of this sock knitting guide. Take note of our upcoming posts: 🧶Sock yarns 🧦 How to choose the best yarn to knit socks with? 🧶How to measure your foot to knit tailor-made socks 🧶Gauge swatch in the round ➕ Steek technique 🧦 🧶Calculations to knit socks ➗ 🧦 Step-by-step formula 🧶How to cast on socks two-at-a-time 🧦 Seamless toe methods 🧶How to knit a sock heel 🧦 Videos with step-by-step instructions 🧶Sock project sheet 🧦 Free PDF We encourage you to share any questions, suggestions, and experiences with our sock yarns in the comments. . . . #howtoknitsocks #toeupsocks #katiayarns #unitedsocks #essentials #knittingsocks #knits

♬ original sound – 𝑛𝑒̀𝑙𝑙𝑎ଓ

Veel breiplezier, Katia-liefhebbers!