Breien is gemakkelijk met de 45 patronen van het nieuwe tijdschrift Katia Easy Knits. Alleen basissteken !

Breien is gemakkelijk

Als je denkt dat leren breien of haken onmogelijk is voor jou, let dan op ! Wij zullen je laten zien waarom breien gemakkelijk is, dankzij de 45 patronen van het nieuwe tijdschrift Katia Easy KnitsWij stellen je mutsen, dassen, handschoenen, losse kragen, truien en poncho’s voor, heel comfortabel, aktueel en jeugdig. Wil je een originele tas of een leuke rugzak maken ? Je kan de patronen hiervoor ook vinden in het tijdschrift Katia Easy Knits, evenals enkele praktische gehaakte hoezen voor notebook en mobiele telefoon. Blijf lezen… want we zijn nog niet klaar ! Als laatste, geeft een ‘handmade touch’ aan je huis door middel van een reeks lieve kussens en een zachte gehaakte deken.

Breien is gemakkelijk

Breien is gemakkelijk… met video’s

Breien is gemakkelijk, maar eerst moet je de basissteken leren. Als je een autodidactische persoon bent, dan raden wij je aan om te leren met onze video’s. We laten je zien hoe de meeste breisteken en haaksteken gemaakt moeten worden, die nodig zijn voor het vervaardigen van deze patronen. Ook delen wij de demostratieve video’s van specifieke modellen. In deze video’s laten wij je zien hoe een gedeelte of een compleet model gemaakt moet worden. In het tijdschrift Easy Knits zijn er 4 modellen die begeleid worden met een demostratieve video:

Een sjaal, gebreid met slechts 2 bollen van de kwaliteit Katia Azteca Milrayas.

Een originele tas met strepen, gemaakt met de kwaliteit Katia Scotch Tweed.

Een hoes met hengels voor notebook, gehaakt met de kwaliteit Katia Washi.

Een tweekleurige muts, heel gemakkelijk te breien met 2 bollen van de kwaliteit Katia Peru.

Ontwerp van Designer Awards

Weet je nog dat we enkele maanden geleden de eerste wedstrijd Katia Designers Awards hebben gelanceerd ? De deelname was overweldigend ! Het winnende model van deze eerste editie is gepubliceerd in ons tijdschrift Katia Easy Knits. Wij presenteren deze mooie jas, ontworpen en gebreid met de kwaliteiten Azteca Milrayas en Maxi Merino, door Elena Rodríguez. Wij nodigen je uit om het gratis patroon van dit interessante ontwerp, dat de eenvoud van de ribbelsteek combineert met de charme van de granny squares, te downloaden. Ongetwijfeld is dit een perfect kledingstuk om zowel een basissteek voor het breien als ook een veelzijdige techniek voor het haken te leren. Nogmaals gefeliciteerd Elena! Als jij ook een eigen ontwerp gepubliceerd wilt zien in één van onze tijdschriften, schrijf je dan in op deze blog voor het laatste nieuws. Binnenkort zullen we meer nieuws hebben !

Breien is gemakkelijk

%d bloggers liken dit: