Hartelijk dank voor het openbaar breien met Felix en voor het deelnemen aan onze Wedstrijd #FelixKnitsKatia

12 juni, 2017

Openbaar breien met Felix
Zenuwen, spanning, nieuwsgierig! Wij gaan de winnaar van de Wedstrijd #FelixKnitsKatia, bekend maken, maar wij willen eerst iedereen bedanken. Allereerst, danken wij alle breiers-breisters die gedurende de WWKiPDay in het openbaar breien met Felix. Heel veel dank ook aan de Katia Winkels voor de hosting van Felix en voor het organiseren van een evenement. Dit jaar telde de Atlas Katia Knit Day meer dan 80 evenementen in heel Europa. En als laatste, speciale dank aan De Estraperlo, de creatieve artieste van onze Felix amigurumi, de blije breier. Heel hartelijk dank aan iedereen voor het delen van ons enthousiasme en voor het samen plezier hebben!

Openbaar breien met Felix

Openbaar breien met Felix

Als je dit jaar naar buiten gegaan bent om openbaar breien met Felix, let dan op, bent niet alleen ! Meer dan 95 amigurumis van Felix breien blij over de gehele wereld. Alle vrienden van Felix hebben ons verrast met jullie foto´s gedurende de laatste maand. Bovenal, hebben jullie ons laten glimlachen met elke ansichtkaart die we ontvangen hebben via de hashtag #FelixKnitsKatia. Excursies in het bos, wandelingen op het strand, ontspannende momenten in het park, bezoeken aan onze Katia Winkels, aventuren in de groententuin en zelfs van een feest. En, natuurlijk, ten allen tijden, het breien van de oneindige das! Bovendien, hebben we genoten van een kameleontische Felix, gekleed in: gestreepte truien, Andes poncho, matrozenmuts, Mexicaanse sombrero… Hij heeft zelfs een snor gegroeid, een bril gedragen of een fototoestel rondom zijn nek gehad, onder vele andere accessoires.

Openbaar breien met Felix

Openbaar breien met Felix Openbaar breien met Felix

En het superpack is voor…

Hoewel alle deelnemers het verdienen om het superpack van garens en tijdschriften Katia te winnen, bij deze gelegenheid, is de winnaar-winnares van de wedstrijd Balbina Serrano. Gefeliciteerd! Wij hopen dat dit het begin is van een groot aantal projecten samen met Felix. En voor alle anderen, meer geluk de volgende keer, want ja hoor, wij zijn al aan het nadenken over nieuwe wedstrijden voor het breien en samen plezier te hebben. Daarom, om op de hoogte te blijven, raden wij je aan om je te abonneren op deze blog (rechter kolom) en onze Facebook en Instagram te volgen. Nogmaals, heel hartelijk bedankt iedereen voor het deelnemen aan onze wedstrijd #FelixKnitsKatia.

Openbaar breien met Felix

Openbaar breien met Felix