Een pak Katia Ombré Cotton = een ajour sjaal met overlopende kleuren, gebreid of gehaakt

8 juni, 2017

ajour sjaal met overlopende
Attentie, nieuwigheid ! Wij stellen je voor om een mooie ajour sjaal met overlopende kleuren te maken met een pack Katia Ombré Cotton. Met slechts één enkel pack maak je een mooie halsdoek in ajour, gebreid of gehaakt. Wij presenteren je nu 5 packs, samengesteld uit 6 bollen garen 100% katoen in verschillende kleurtonen. En uiteraard, wij delen twee heel eenvoudige gratis patronen, zodat je zelf gemakkelijk je sjaal kan maken in overlopende kleuren. Of je nu goed bent in haken of als je de voorkeur geeft aan het breien, download de PDF met beide instructies. Dit zijn twee héél eenvoudige projecten en elke kleurwisseling van Katia Ombré Cotton werkt verslavend. Zie het zelf!

ajour sjaal met overlopende ajour sjaal met overlopende

Ajour Sjaal met overlopende kleuren

Selecteer eerst de kleurenkaart voor je ajour sjaal met overlopende kleuren. Onder de 5 packs van Katia Ombré Cotton vind je de kleuren blauw-jeans, lichtgroen en donkergroen, geel-mostergroen, roze-rood-oranje en écru-grijs-zwart. Volg hierna de volgorde van de kleurverloping en begin te werken met de meest lichte kleur. En uiteraard, je kan ook spelen met de 6 bollen garen van het pack en de kleuren combineren naar eigen smaak. Niet vergeten: elke bol garen wordt in zijn geheel gebruikt en op deze manier komt de volgende kleurwisseling tot stand. En als laatste, raden wij je aan om de verandering van kleur te maken aan één van de kanten van je werkstuk, om zo de samenneming te verhullen.

Katia Ombré Cotton

Speciale garens voor sjaals

Katia Ombré Cotton is één van de laatste nieuwigheden in onze lijn van speciale garens voor sjaals. In de sectie Shawl Line op de website vind je meerkleurige garens zoals Spring RainbowJust DegradéSfumato of Saint-Tropez. Driehoekig, rechthoekig, met meerderingen aan één kant of aan beide kanten, met ajour, met glanzende accenten… Sjaals voor alle smaken en moeilijkheidsgraden! Plaats een opmerking: Wat is jouw ervaring van het vervaardigen van sjaals? Wat zou jouw perfecte sjaal zijn ? Laat het ons weten!

ajour sjaal met overlopende