Wedstrijd #FelixKnitsKatia: maak een foto van Felix de blije breier op je favoriete plek en maak kans voor het winnen van een superpack Katia

Dit jaar wordt de Werelddag voor het Openbaar Breien 2017 gevierd op 10 juni. Bij Katia willen wij dat je deze heel speciale dag in héél goed gezelschap kan vieren. Daarom, zijn we blij om Felix, de blije breier voor te stellen. Deze leuke amigurumi wil graag samen met jou in het openbaar gaan breien: bovendien, kan hij je helpen om een superpack Katia te winnen met onze wedstrijd #FelixKnitsKatia.

wedstrijd #FelixKnitsKatia

Wedstrijd #FelixKnitsKatia

Let’s have fun ! Ga naar buiten en maak een foto van Felix die aan het breien is op jouw favoriete plek. Deel hierna deze foto op onze Facebook Katia Garens of op jouw Instagram met de hashtag #FelixKnitsKatia. Wij verloten een superpack van garens en tijdschriften Katia onder alle ansichtkaarten van Felix die aan het breien is op verschillende plaatsen ter wereld. De termijn om deel te nemen eindigt op 11 juni (23:59 uur). Op 12 juni zal de verloting plaatsvinden en zal de winnende foto gepubliceerd worden in dit bericht en op onze sociale netwerken. Kom op ! Pak je haaknaald ! Zorg dat je enkele bollen van de kwaliteit Katia Alabama bij de hand hebt en download het amigurumi patroon van Felix, de blije breier.

wedstrijd #FelixKnitsKatia

BELANGRIJK: Je kan jouw Felix natuurlijk ook haken met andere kleuren, met andere garens Katia uit onze catalogus, met accessoires die je zelf kan creëren (muts, vlinderdasje…), maar om deel te kunnen nemen moet Felix geheel gemaakt zijn met garens en wol van Katia.

Felix, de blije breier

Dit is het verhaal van Felix, een gelukkige wereldreiziger. Gelukkig om verschillende redenen, maar hoofdzakelijk omdat hij geniet van het breien overal ter wereld. Hij leerde breien en was hierbij geïnspireerd door de verhalen van de oude vissers die op zee hun eigen truien en mutsen deden breien. Sindsdien, heeft hij niet gestopt met breien, overal waar hij ook gaat. Een levensstijl die hij graag met je wil delen. Daarom, wil hij je zijn favoriete plekken laten zien voor het breien; en bovendien, wil hij jouw favoriete plekken leren kennen via de wedstrijd #FelixKnitsKatia. Wil je breien met Felix ? Download dan het patroon voor het vervaardigen van deze heel speciale amigurumi met de kwaliteit Katia Alabama. Wat vind je daarvan ?

wedstrijd #FelixKnitsKatia

Felix is een leuke amigurumi gecreëerd door Maria van De Estraperlo voor Katia, ter gelegenheid van de World Wide Knit in Public Day.

Map Katia Knit Day 2017

Als je deze poster ziet in je gebruikelijke Katia Winkel, opgelet! Ongetwijfeld, organiseren ze een evenement voor het breien in het openbaar. En indien dit niet zo is, wanneer de datum dichterbij komt, raadpleeg dan onze Map Katia Knit Day 2017 om het meest dichtbijzijnde evenement te kunnen vinden. Ga naar buiten met Felix en vermaak jezelf !

wedstrijd #FelixKnitsKatia