24 exclusieve Xmas Squares voor het breien van elke dag van de Adventskalender en een Kerstloterij

Xmas Squares
Bereid je voor ! Onze Katia Adventskalender komt met 24 Xmas Squares, dat wil zeggen, 24 exclusieve kerstvierkanten. Elke dag krijg je een nieuwe grafiek zodat je deze kan breien of haken. Zoals je ziet, zijn de Xmas Squares gehaakt, maar je kan ook de grafieken volgen en deze breien in jacquardsteek. Voor dit project heb je slechts 4 bollen garen nodig van de kwaliteit Katia Merino Classic in 4 zachte tinten: wit, turquoise, koraalrood en lichtgrijs. Zoals altijd, moedigen wij je aan om de kleur of het Katia garen zelf te kiezen, afhangend van je eigen smaak. Het belangrijkste doel van de Katia Adventskalender is om te genieten van de handmade Kerstsfeer. Zorg dus dat je een warme kop thee of chocolade klaar hebt staan en besteed elke dag een korte tijd (ongeveer een uur) voor het ongehaast vervaardigen van deze kerstvierkanten.

Xmas Squares

Versiering met Xmas Squares

Let op ! Hier zijn enkele eenvoudige en originele ideeën voor de versiering met de 24 Xmas Squares. Gebruik ze afzonderlijk als onderzetters of servetringen gedurende de kerstmaaltijden. Verras deze Kerst door je cadeaus te versieren of wens iedereen prettige feestdagen met deze originele Kerstkaarten. Ze zijn ook heel mooi als ze hangen in de Kerstboom of als slinger boven de open haard. Tenslotte, neem de 24 Xmas Squares onderling samen en geniet van een kerst tafelloper. Vind al deze ideeën nader toegelicht door in te loggen bij de Adventskalender.

Xmas Squares

Inloggen bij de Adventskalender

Ga naar je account of registreer je nu op de Katia website, als je dat nog niet gedaan hebt. Op deze manier, kan je gratis inloggen voor het dagelijks verkrijgen van een nieuwe grafiek. Vergeet niet om onze Katia Adventskalender te bezichtigen vanaf 1 tot 24 december voor het downloaden van alle Xmas Squares.

Xmas Squares

Loterij #XmasKatia

Let’s have fun ! Deel foto’s van je Xmas Squares op onze Facebook en Instagram met de hashtag #XmasKatia. Welk decoratief idee heb je ermee gemaakt ? Toon ons het resultaat gedurende de maand december. Onder de deelnemers verloten wij 5 sets met een uitgebreid assortiment van Katia garens, breinaalden, haaknaalden, enz. De loterij vindt plaats op dinsdag 2 januari 2018. Deze loterij is alleen toegankelijk voor inwoners van Europa. En als laatste, wij zullen de winnaars bekend maken in deze post, op Instagram en Facebook. Doe mee !

Xmas Squares