Publiceer een ontwerp door jou gemaakt in ons tijdschrift Easy Knits, neem deel aan de II Katia Designers Awards

18/12/2017 Finalisten en winnaars

1 | Categorie Mode voor de vrouw. Gefeliciteerd Gretha de Jonge! Jij bent de winnaar van onze Katia Designers Awards 2, categorie Mode voor de vrouw. Van harte gefeliciteerd, finalisten: Aga Trawinska, Daniela Pavan, Elena Grecchi en The Knit Panda. We danken iedereen voor jullie deelname !

katia designers awards 2

2 | Categorie Accessoires-Huis. Gefeliciteerd Ana Martin! Jij bent de winnaar van onze Katia Designers Awards 2, categorie Accessoires-Huis. Van harte gefeliciteerd, finalisten: Maria Castrillo, Irene Milian, Olga Panag en Mariangela Schiattarella. We danken iedereen voor jullie deelname !

katia designers awards 2


Wij willen een ontwerp dat door jou gemaakt is publiceren in ons volgende tijdschrift Katia Easy Knits. Daaromstellen wij je voor om deel te nemen aan de II Katia Designers Awards. Wij keren terug na de heel positieve ervaring van de eerste editie van onze wedstrijd. In die tijd, zowel de deelneming als de kwaliteit van de ontwerpen, gingen al onze verwachtingen te boven. In deze tweede wedstrijd, stellen wij je voor om deel te nemen in twee verschillende categorieën: Mode voor de vrouw en Accessoires-Huis. Om deze reden, zal het Ontwerp Katia Team twee winnende modellen kiezen, één model voor elke categorie. Beide breipatronen of haakpatronen zullen opgenomen worden in het tijdschrift Easy Knits voor de Herfst Winter 18/19. Breng de ontwerper of ontwerpster die je in je hebt naar buiten en neem deel aan de wedstrijd II Katia Designers Awards!

katia-designers-awards

Een ontwerp door jou gemaakt

Al je ontwerpen voor het breien of haken die ingestuurd zijn voor de wedstrijd moeten voldoen aan de volgende eisen:

1 | Gemaakt met Katia. De gepresenteerde ontwerpen moeten geheel vervaardigd zijn met één of enkele van de volgende Katia kwaliteiten: Love WoolMaxi MerinoShadowWinter WashiIncaMerino-LinoAzteca en Azteca Milrayas. Je mag zelf de kleuren kiezen.

2 | Eenvoudig patroon. De ontwerpen moeten gemakkelijk te maken zijn en met eenvoudige instructies. De keuze van de gebruikte techniek is vrij: breiwerk, haakwerk of een combinatie van beide technieken.

3 | Auteurschap. Het ontwerp, het patroon en het vervaardigde kledingstuk moeten een eigen creatie zijn.

Publiceer ontwerp

Categorieën

Bij elke categorie zullen er 5 modellen in de finale zijn en een winnend ontwerp. Dat wil zeggen, bij deze Katia Designers Awards zullen er in totaal 10 finalisten en 2 winnaars zijn.

1 | Categorie Mode voor de Vrouw. Je kan elk willekeurig handgemaakt kledingstuk voor de vrouw of unisex presenteren: truien, poncho’s, jurken, cape’s, sjaals, vesten, jassen…

2 | Categorie Accessoires-Huis. Je kan deelnemen met een ontwerp van kleine accessoires zoals mutsen, losse kragen, dassen, handschoenen, tassen, enz. Ofwel, met decoratieve elementen voor het huis zoals kussens, manden, vloerkleden, dekens…

Prijzen

De prijs bestaat uit het volgende:

  • Katia zal de winnende patronen publiceren in het tijdschrift Easy Knits van het volgende seizoen Herfst Winter 18/19. Natuurlijk, met vermelding van de naam en handwerk blog (indien je daar over zou beschikken).
  • U zult Katia producten van Uw keuze ontvangen (garens, breinaalden, haaknaalden, boeken en tijdschriften) ter waarde van 200€ in de categorie Mode voor de Vrouw en ter waarde van 100€ in de categorie Accessoires-Huis. 
  • Nádat het tijdschrift Easy Knits is gepubliceerd, zullen de winnende ontwerpen getoond worden op onze website, blogs en sociale netwerken. De patronen zullen gratis beschikbaar zijn in 6 talen: Spaans, Frans, Engels, Duits, Italiaans en Nederlands.

Breien is gemakkelijk

Neem deel !

Stuur ons een email vóór 1 december 2017 naar club@katia.com. Gelieve in het vak onderwerp de categorie waaraan je deelneemt: Mode voor de Vrouw of Accessoires-Huis. Presenteer jezelf ! Wij willen graag weten wat jouw verhaal is met het breien of het haken. Vergeet niet om ons iets te vertellen over je ontwerp: gebruikte Katia garens, aantal bollen garen, kleuren, gebruikte naalden of elk ander interessant detail. Om mee te doen is het niet nodig om het patroon op te sturen, maar dit zal wel nodig zijn als het model de winnaar is. Als laatste, voeg de 3 beste fot0’s van jouw ontwerp toe, genomen vanuit verschillende perspectieven. Probeer om de foto’s van jouw ontwerp te maken over een menselijk figuur. Zorg voor een goede belichting en scherpstelling zodat de jury jouw werk goed kan beoordelen. Je kan zo veel modellen presenteren als je wilt in elk van de categorieën.

Publiceer ontwerp

Voorwaarden

  • Het Ontwerp Team van Fil Katia S.A. selecteerd de modellen die finalist geworden zijn in elke categorie. Op 18 december 2017 worden de namen van de finalisten en de winnaars bekend gemaakt op deze post en op de sociale netwerken. Met alle winnaars wordt eerst contact opgenomen via een e-mail.
  • De winnende ontwerpers geven toestemming aan Katia voor het publiceren van de instructies in ons tijdschrift Katia Easy Knits Herfst Winter 18/19.
  • Om te bewerkingstaken voor de editie van het tijdschrift uit te kunnen voeren, zullen de ontwerpers tijdelijk de modellen afstaan. Katia heeft de verantwoording en regelt het ophalen en opsturen via koerier van de vervaardigde kledingstukken. Ná de publicatie in het tijdschrift, zullen de modellen teruggestuurd worden naar de ontwerpers.
  • Van hun kant, verbinden de ontwerpers zich om geen afbeeldingen van het ontwerp en het patroon in geen enkel ander médium te verspreiden vóór de publicatie van het nieuwe tijdschrift Katia.
  • Fil Katia S.A. heeft het recht om deelnemingen te annuleren indien niet voldaan is aan de eisen. Als het Ontwerp Team van Katia dit nodig zou achten, kan de wedstrijd (of één van de categorieën) nietig worden verklaard.
  • Tot slot, deelname aan de II Katia Designers Awards impliceert de aanvaarding van deze voorwaarden.

Publiceer ontwerp

%d bloggers liken dit: