Bunny in Wonderland KAL: Er was eens.. een babydekentje gebreid uit 8 prachtige vierkantjes

1 februari, 2022

Doe mee aan onze nieuwe Knit-Along Bunny in Wonderland! Leer hoe je 8 verschillende vierkantjes breit met leuke breisteken en maak er vervolgens een lief babydekentje van. Alles wat je nodig hebt, vind je in onze Katia Bunny Blanket kit. Word lid van onze Knit-Along Katia Facebookgroep en doe mee aan de Bunny in Wonderland KAL.

bunny in wonderland kal knit-along: babydeken breien met vierkantjes

Babydekentje en knuffel konijn

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een pasgeborene of om een nieuw lid van de familie te verwelkomen, dan is deze babydeken een aanrader. Bovendien bevat de Bunny Blanket kit een schattig knuffelkonijntje, een zacht en knuffelig vriendje.

bunny in wonderland kal knit-along: babydeken breien met vierkantjes

8 verschillende breisteken

Samen met breisters van over de hele wereld kan je dit schattige babydekentje leren breien, terwijl je 8 prachtige steken leert breien in 8 verschillende kleuren. Bunny in Wonderland is een deken bestaande uit vierkantjes gebreid met twee naalden met reliëfsteken, kabels, ajour… Verras jezelf met nieuwe combinaties en steken! Natuurlijk zullen we je ook laten zien hoe je de vierkanten samenvoegt om jouw deken vorm te geven.

bunny in wonderland kal knit-along: babydeken breien met vierkantjes

Bunny in Wonderland KAL

Om mee te doen aan de KAL heb je alleen de Bunny Blanket kit nodig en dien je lid te worden van onze Facebookgroep waar we de patronen en video´s zullen delen.

Project. Een deken bestaande uit 16 vierkanten gebreid in een combinatie van 8 verschillende steken en kleuren. Dit is een 100% Katia ontwerp, perfect voor liefhebbers van patronen en steken.

Afmetingen. De Bunny in Wonderland deken is ca. 76 x 76 cm.

Materialen. Voor dit project heb je de Bunny in Wonderland Kit nodig met 16 bollen Katia Bunny Blanket in 8 verschillende kleuren. Wij raden ook aan de volgende accessoires te gebruiken (let op: deze zijn niet inbegrepen in de kit): 4.5mm breinaalden, een stopnaald en een schaar.

Start. 23 februari 2022. Word lid van de Facebookgroep!

Duur. Gedurende 4 weken kan je het project in je eigen tempo maken, je voortgang delen, vragen stellen of andere deelnemers helpen. Elke week delen we hoe je 2 steken breit.

Patroon en video´s

Zodra de KAL begonnen is, kan je elk deel van het patroon in de Facebookgroep vinden. Videos (met ondertiteling) en patronen zijn beschikbaar in de volgende 6 talen: Nederlands, Duits, Spaans, Engels, Frans en Italiaans.