Neem deel aan de eerste Katia Designers Awards

6 december, 2016

Katia Designers

17/01/2017

We zijn aangenaam verrast door de grote deelname aan de Eerste Katia Designers Awards!

Het maakt ons erg blij om te weten dat het u zo geïnspireerd heeft… We hebben bijna 100 fantastische projecten ontvangen! En dankzij deze wedstrijd, hebben we zeer interessante breisters ontdekt. Gezien het grote aantal inzendingen vragen wij u om een beetje geduld en tijd (tot en met vrijdag 20 januari), zodat het Katia Design Team elke creatie goed kan bestuderen en zonder haast het winnende project van deze Eerste Katia Designers Awards kan uitkiezen.

Hartelijke dank aan alle ontwerpsters! Jullie zijn geweldig!


Wij willen de ontwerpster of ontwerper die je in je hebt, leren kennen en daarom, vanuit Katia presenteren wij de eerste wedstrijd Katia Designers Awards. Transformeer één van je ideen in een ontwerp voor breien of haken, gemakkelijk te vervaardigen met onze garens en maak gebruik van de gelegenheid om met Katia een ontwerp dat door jou gecreëerd is, te publiceren. Doe mee ! Er is een ruimte voor jou gereserveerd in een nieuw tijdschrift Katia voor de komende Herfst – Winter 17/18.

katia-designers-awards-crochet-knitting

3 eisen waaraan je ontwerp Katia Designers moet voldoen

 1. Vervaardigd met Katia. Realizeer een kledingstuk voor vrouw, een accessoire of een object voor het huis met één of meer van de volgende Katia garens: Love Wool, Maxi Merino, Gravity, Inca en Azteca / Azteca Milrayas (vrije keuze van de gebruikte kleuren).
 2. Gemakkelijk patroon. De instructies van het patroon moeten gemakkelijk te begrijpen en te realizeren zijn door diegenen die net beginnen met het breien of het haken (vrije keuze van de gebruikte techniek).
 3. Het is heel belangrijk dat het ontwerp en de instructies van het patroon door jou gecreëerd zijn.

katia-designers-awards-yarns-collage

Wat is de te winnen prijs?

 • Jouw ontwerp zal gepubliceerd worden in een nieuw tijdschrift voor het komende seizoen Herfst – Winter 17 / 18, vergezeld van je naam en blog (indien van toepassing).
 • Katia garens, breinaalden en haaknaalden van je keuze ter waarde van 150€ en een exemplaar van het nieuwe tijdschrift met jouw gepubliceerd ontwerp.
 • Jouw ontwerp zal beschikbaar zijn op onze website, blogs, sociale netwerken…en het patroon zal vertaald worden in 6 talen: Spaans, Frans, Engels, Duits, Italiaans en Nederland. Jouw ontwerp zal internationaal zijn !

???? Er is een ruimte voor jou gereserveerd in ons nieuw tijdschrift, neem deel met je beste ontwerp voor de Katia Designers Awards. ????

 

banner-en-web-beginners-awards-nl

Heb je het al ? Neem dan deel !

Schrijf naar club@katia.com:

 • Geef aan bij Onderwerp: Katia Designers Awards
 • Vertel ons een beetje over jezelf: wanneer leerde je breien of haken, wat was jouw inspiratie voor het creëren van je ontwerp, enz.
 • Voeg een beknopte technische beschrijving van je ontwerp toe: gebruikt materiaal (aantal bollen garen en de kleuren), naaldennummer en elk willekeurig ander detail dat je belangrijk vindt.
 • Voeg de 3 beste foto’s van je ontwerp toe (gezien vanuit verschillende perspectieven). Als je een kledingstuk of een accessoire hebt gemaakt, probeer dan om foto’s te maken van je ontwerp op een menselijk figuur (een mannequin, je beste vriendin, je zus, jezelf…). Besteed vooral aandacht aan de belichting en de scherpstelling zodat de jury je werk beter kan beoordelen.

katia-designers-awards-knit-crochet-collage

De tijd en de keuze van het winnende ontwerp

 • Je kan je ontwerp indienen tot 15 januari 2017.
 • Op 17 januari 2017 zal de naam van het winnende ontwerp bekend gemaakt worden en er zal contact opgenomen worden met de auteur via e-mail.
 • Een jury van het Design team van Fil Katia S.A. zal het eerste winnende ontwerp van de Katia Designers Awards selecteren.

Voorwaarden voor het publiceren van je ontwerp

 • De ontwerpster of ontwerper geeft toestemming aan Fil Katia S.A. om dit ontwerp te publiceren samen met de instructies voor het breien of haken, in ons nieuw tijdschrift Herfst – Winter 2017 / 2018
 • Vanuit Katia zorgen wij ervoor om het winnende ontwerp op te halen voor het realizeren van de foto’s die gepubliceerd zullen worden in ons nieuw tijdschrift. Ná de publicatie van het tijdschrift sturen wij het ontwerp opnieuw terug naar de ontwerper/ster.
 • Daarentegen, de ontwerpster of ontwerper gaat ermee akkoord om geen afbeeldingen van het ontwerp of het patroon te verspreiden in geen enkele andere media vóórdat het nieuwe tijdschrift Katia gepubliceerd is waarin dit opgenomen is.