May the yarn be with you! Met deze 2 haakpatronen: capuchon Ewok en muts Princes Leia met Katia Maxi Merino

katia-star-wars-gorro-princesa-laia-lalala-01

May the yarn be with you! Wij weten dat veel breisters en breiers enthousiast zijn met de laatste film van de sage Star Wars. Yoda, Darth Vader, Han Solo, R2D2, BB8… bijna alle personages hebben veel creaties in de wol galaxy geïnspireerd. Bij Katia hebben we “een storing in de Force” gevoeld en dat heeft ons geleid naar de lichte kant waar we Lalala Toys en haar prachtige voorstellen gevonden hebben om een schattige ewok of een rebelse Princes Leia te zijn

katia-star-wars-capucha-ewok-lalala-01

Steek je haaknaald in alsof dit een lichtsabel is en bereid je voor voor het breien van het meest herkenbare kapsel en met de meeste persoonlijkheid van het gehele sterrenstelsel: download het patroon van deze leuke gehaakte muts en wordt de energieke en briljante Princes Leia. Je hebt slechts 2 bollen van de kwaliteit  Katia Maxi Merino kleur nr. 7 nodig !

Wij houden van de gevoeligheid die de Ewoks doorgeven ! Vanaf nu is het héél eenvoudig om één van deze harige en vreedzame wezens te zijn die wonen in de bomen van Endordownload het haakpatroon gemaakt door Lalala Toys. Neem 2 bollen van de kwaliteit Katia Maxi Merino en geef vorm aan de capuchon en een bol Katia Eskimo voor het maken van de oortjes en geef dit zachte pluche-effect.

Denk aan de breister JediAfzien van de wol kan niet. Constant is zij. Als je haar niet kan vinden, in je haaknaald en niet buiten moet je kijken.

%d bloggers liken dit: