3 eenvoudige, herkenbare en leuke gehaakte kostuums voor kleine avonturiers

Heb je ideeën nodig voor de Carnavalkostuums voor je kleine avonturiers ? Opnieuw vinden wij de inspiratie in de universele literatuur. Wij stellen je 3 eenvoudige gehaakte kostuums voor, herkenbaar en leuk. Kies je favoriete avontuur, leg de haaknaald klaar en pak een aantal bollen garen van de kwaliteit Katia Canada. Volg onze haakpatronen voor het maken van de accessoires van dapper Roodkapje te maken met haar cape en haar mand; de hoed met sterren, de witte baard en de toverstok van de machtige Tovenaar Merlijn; en de hoed, het ooglapje en scherpe zwaard van de gewaagde Piraat. Heb je alles wat je nodig hebt in je mandje ? Dan gaan we nu in een abracadabra deze kostuums haken, dus kom aan boord !

gehaakte kostuums

gehaakte kostuums gehaakte kostuums

Gehaakte kostuums

Carnaval is fantasie, plezier en heel veel verbeelding. Ongetwijfeld, een perfect feest om met garen alles te creëren wat we ons voorstellen. Zoals je ziet, je hebt slechts twee of drie kenmerkende accessoires nodig voor het maken van 3 verschillende gehaakte kostuums. Download de gratis patronen via onze website voor het haken van de kostuums van Roodkapje, Tovenaar Merlijn of Piraat. Wij hopen je te kunnen inspireren met deze ideeën, snel te maken met enkele bollen Katia Canada. Als laatste, wij moedigen je aan om andere DIY ideeën voor Carnaval te ontdekken: Baby Draaktrappelzak, Eenhoorn Muts, Kapsel Prinses Leia en Capucon Ewok, Monsterlijke mutsen

gehaakte kostuums

gehaakte kostuums

gehaakte kostuums

Je vindt alles wat je nodig hebt voor het maken van dit project bij de Katia winkels of op ons on-line verkoopplatform KatiaShop. Voor nu, beschikbaar op de website voor Spanje (Schiereiland en de Balearen), Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk (een selectie van artikelen).

gehaakte kostuums