Gebreide Aguacero trui ontworpen door Valentinasknits

Na het grote succes van de El Diamante omslagdoek zijn we terug met een nieuw Premium Designers patroon. In dit project werken we samen met ontwerpers uit heel Europa. Ontdek unieke ontwerpen en exclusieve patronen en leer meer over wat deze creatieve geesten inspireert. Laat je meeslepen door hun liefde voor haken en breien. We zijn trots op dit tweede prachtige ontwerp van Valentinasknits, de ontwerpster van de Taine ajour omslagdoek. Dit keer heeft ze een prachtige trui ontwerpen met Katia Ultralight Merino. Deze gebreide Aguacero trui is zonder twijfel een kledingstuk dat niet mag ontbreken dit seizoen!

Gebreide Aguacero trui - gratis breipatroon

Gebreide Aguacero trui

“Het patroon aan de bovenkant van de trui doet mij denken aan bladeren die op de vochtige herfstgrond vallen. Mooie bladeren die ondergedompeld worden in plassen water door de regen. Daarom heb ik deze trui Aguacero genoemd (wat zware regenval betekent in het Spaans). Het is een naadloze trui die van boven naar beneden wordt gewerkt: je begint met de hals en werkt vervolgens naar beneden. Het bovenste gedeelte bestaat uit een interessante combinatie van kabels en ajourmotieven, terwijl de rest van de trui in eenvoudige tricotsteken wordt gebreid. Het is niet nodig om twee kleuren tegelijkertijd over het gekleurde gedeelte te breien. Dit “gebroken streep” -effect wordt eenvoudig bereikt met halve vasten.”

Gebreide Aguacero trui - gratis breipatroon

Valentina Bogdanova | @Valentinasknits

Valentina breit al sinds haar vijfde. In de loop der tijd is het echt haar roeping geworden. “Breien helpt om mijn geest te ontspannen na een drukke werkdag. Bovendien kan ik zo mijn creativiteit kwijt en alles uitdrukken wat ik voel”. Haar favoriete modellen zijn haar twee dochters die vaak te zien zijn Instagram. Hier kan je genieten van haar prachtige ontwerpen zoals truien, jassen en vesten. Als je ook haar passie voor breien met natuurlijke garens en vezels deelt, raden we je aan haar zeker te volgen!

Gebreide Aguacero trui - gratis breipatroon