5 nieuwigheden Collectie Katia Lente Zomer 2017

De nieuwe Collectie Katia Lente Zomer 2017 is hier ! Wij zijn opgewonden dat we met jou elke lancering van een nieuw seizoen kunnen delen. Wij hebben hard gewerkt zodat we je kunnen verrassen met nieuwe garens, kleuren, trends, tijdschriften, modellen, video’s en duurzame projecten… Daarom, om op de hoogte te blijven van al deze nieuwigheden, moedigen wij je aan om je in te schrijven bij onze blog en bij onze Newsletter. Maar voor nu, begin met het opwarmen van je breinaalden met deze 5 nieuwigheden Lente Zomer 2017: Concept Summer Collection, Katia Fair CottonShawl Line, Video-Tips en Katia Trends.

Lente Zomer 2017

1 | Concept Summer Collection

Be Natural. Be Concept… ook in de zomer ! Ontdek wat er nieuw is in de Lente Zomer Concept Collectie: All Seasons CottonCotton-YakLincys en Silk-Viscose. Een exclusieve fusie van natuurlijke vezels, zoals katoen, yak wol, 100% linnen en zijde. Wordt verliefd op de verbazingwekkende kleuren en geniet van het breien van de 34 prachtige modellen van het tijdschrift Concept 3.

Lente Zomer 2017

2 | Garen met ziel: Fair Cotton

Een nieuw garen met ziel is toegevoegd aan onze Duurzame Projecten: Fair Cotton. Een 100% biologisch geteeld katoen -volgens de fair-trade normen- door kleinschalige landbouwers in India en Tanzanië. Door middel van de Biore Foundation, heeft Katia Fair Cotton het GOTS certificaat, dit staat garant voor de traceerbaarheid van het katoen vanaf de oorsprong en bovendien, garandeert dit dat ecologische en biologisch afbreekbare eisen van de gebruikte kleurstoffen aan de normen voldoen.

Lente Zomer 2017

3 | Shawl Line

Als je een passie hebt voor sjaals, let dan op ! Dit seizoen Lente Zomer lanceren wij de Shawl Line, een lijn die geheel gewijd is aan je favoriete kledingstuk. Aan de ene kant, kun je prachtige sjaals breien met een kleuroverlopend effect met slechts één bol garen van de kwaliteit Spring RainbowJust Degradé en Sfumato. Of, je kan een elegante sjaal dragen met een metallic touch, met twee of drie bollen garen van de kwaliteit Katia Saint-Tropez.

Lente Zomer 2017

4 | Knitting & Crochet Video-Tips

Brei een selectie van de modellen Lente Zomer met behulp van onze Video-Tips. In elke video leren wij je een brei-of haaktechniek die toegepast is bij verschillende modellen van de tijdschriften Concept 3, Sport 92 en Chic 93. Schrijf je in op onze Youtube en volg Katia’s Knitting & Crochet Tips.

Lente Zomer 2017

5 | Trends Lente Zomer

Retro Strepen. Strepen, geïnspireerd door de oude gestreepte matrassen. Als gevolg daarvan, worden blauwe kleuren gecombineerd met wit en beige kleuren, in horizontale of vertikale strepen. Vind alle inspiratie die je nodig hebt voor het breien van deze trend op ons Pinterest boord: Retro Stripes.

Lente Zomer 2017

Cool Aqua & Antique Roses. Het gebruik van de kleuren watergroen en pastelroze is essentieel voor een romantische, zachte en vrouwelijke stijl. Ontdek de gebreide modellen in deze kleuren op ons Pinterest boord: Cool Aqua & Antique Roses.

Lente Zomer 2017

Ethnic Earth Colors. Kruidige en exotische kleuren worden gemengd met andere sensuele, gewaagde en warme kleuren. De kleuren oker, oranje, rood en bordeauxrood met een vleugje van zwart en beige. Maak een wereldreis met ons Pinterest boord: Ethnic Earth Colors

Lente Zomer 2017

En uiteraard, een must see zijn de 5 tijdschriften met meer van 250 brei- en haakpatronen voor vrouw, man, kind, baby en huis. Want dit is het begin van een nieuw seizoen, vol met kleur, creativiteit en mode, door jou gebreid.