CAL Gehaakte tas voor de Lente. Word lid van de groep om de zelfstudie en de video’s van MissDIY te volgen !

Of je nu wilt leren haken of als je deze techniek al onder de knie hebt, wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze CAL Gehaakte Tas voor de Lente. Wij stellen je voor om stap voor stap een eenvoudige, leuke en praktische tas te haken met enkee bollen garen van de kwaliteiten Katia Capri en Capri Plus. Hiervoor hebben we de samenwerking van Ester van MissDIY die een reeks video’s en een compleet haakpatroon heeft voorbereid. Word lid van onze groep Facebook Crochet-Along #KatiaSpringBag ! Wij zullen elke week een nieuwe video publiceren (Spaans/Engels) en de instructies voor de CAL Gehaakte Tas voor de Lente in 6 talen: Nederlands, Spaans, Engels, Frans, Duits en Italiaans. Wij willen graag de hakers en haaksters van de gehele wereld samen laten komen voor het haken, delen, plezier te hebben en allemaal samen te leren.

  CAL Gehaakte tas

CAL Gehaakte Tas

Zoals je kunt zien, is deze kleurrijke tas de protagonist van onze CAL Gehaakte Tas voor de Lente. Wij houden van dit voorstel van MissDIY om veel redenen: de combinatie van de kleuren van de kwaliteiten Capri en Capri Plus; de sluiting met koord en flossen; de lange hengel in de stijl van een schoudertas… Een zeer compleet Project ! We gaan zelfs leren hoe een voering van stof gemaakt moet worden voor de binnenkant van de tas. Maar laten we stukje bij beetje gaan…

CAL Gehaakte tas

Sluit je eerst aan bij de groep Facebook Crochet-Along #KatiaSpringBag. Elke week, gedurende de maand april, zullen wij een nieuwe video en instructies delen in deze groep. Selecteer vervolgens zonder haast het materiaal dat je wilt gebruiken voor je project. Hier kun je een blik werpen op de kleuren van de kwaliteiten Katia Capri en Katia Capri Plus. En uiteraard, je kan natuurlijk ook andere Katia-garens Lente Zomer kiezen voor het personaliseren van je tas. En als laatste, als je besluit om je Tas voor de Lente met een voering van stof te voltooien, moet je de nieuwe stoffen Katia Fabrics ontdekken.

Combinatie van de kleuren

CAL Gehaakte tas CAL Gehaakte tas CAL Gehaakte tas CAL Gehaakte tas CAL Gehaakte tas CAL Gehaakte tas CAL Gehaakte tas CAL Gehaakte tas

Wat is een CAL? 

Als je je nog steeds afvraagt wat een CAL is, gaan we dat uitleggen zodat je zonder te twijfelen deel kan nemen. Een CAL (vertaald uit het Engels: Crochet-Along), betekent het volgen van hetzelfde haakpatroon, samen met andere personen, gedurende een bepaalde tijdsperiode. Dat wil zeggen, een “online ontmoetingspunt ” waar je handwerkers uit de gehele wereld leert kennen; iets nieuws kan leren of een andere werkmethode voor bijvoorbeeld een steek die je al kende; andere mensen helpen om hun werk voort te zetten dankzij jouw ervaring; maar bovenal, een CAL is het delen van je tijd en je passie voor het haakwerk.

CAL Gehaakte tas

Loterij #KatiaSpringBag

Op het einde van de Cal Gehaakte Tas voor de Lente, zullen wij een loterij houden onder de deelnemers. De prijs ? Een stoffen tas ‘Knit your own story, gevuld met bollen garen en Katia tijdschriften Lente Zomer 2018. Om deel te nemen aan de loterij, hoef je alleen maar een afbeelding te delen in de groep van jouw Tas voor de Lente die gemaakt is met Katia garens. Je zult zien dat je voldoende tijd hebt om je project zonder stress of haast te voltooien. In de eerste plaats, is het doel van CAL om op een ontspannen manier te haken, te genieten van elke vooruitgang en blij om het eindresultaat te delen. Laten we beginnen !

CAL Gehaakte tas

%d bloggers liken dit: