Haak een Sunflower granny square tas! Gratis haakpatroon + video tutorial

Haak 29 granny squares, voeg ze samen en pronk dit voorjaar met je zelfgemaakte zonnebloemtas. Voor deze tas heb je 20 bollen Katia United Cotton nodig in 4 verschillende kleuren: wit, mosterd, bruin en groen. Dit pakket van 100% katoenen bollen — inclusief patroon en video tutorial — is een perfect cadeau voor Moederdag. Maak je Katia United Cotton-pakket compleet met haaknaalden 5mm en 6mm, een schaar en een stopnaald. Wil je kans maken op een doos vol nieuwe garens uit de lente- en zomercollectie van Katia? Lees onderaan dit bericht hoe je mee kunt doen aan de giveaway

Sunflower Bag - gratis haakpatroon voor een zonnebloem granny square tas

Zonnebloem granny square tas

Haak elke dag een zonnebloem granny square! Bij Katia bieden we in samenwerking met Lucía @knittingtheskyline een gratis haakpatroon dat rij voor rij is uitgeschreven, inclusief een diagram en een stap-voor-stap video. Hierin laten we je ook zien hoe je de vierkantjes aan elkaar maakt. We hebben aan elk detail gedacht, zodat je zorgeloos kunt genieten van het maken van zonnebloem granny squares!

Sunflower Bag - gratis haakpatroon voor een zonnebloem granny square tas

Gratis haakpatroon met stap-voor-stap video

De Sunflower tas is het perfecte project om mee op reis te nemen en je overal te vermaken. Het is ook perfect om af ​​te wisselen met complexere projecten. Bekijk onze video en download het gratis PDF patroon op katia.com. Voed je gehaakte geest! Leer eenvoudig hoe je de tabel in het patroon kunt lezen. Leer ook hoe je granny squares aan elkaar kan maken en de tas afmaakt met gehaakte hengsels.

Granny square tas met gehaakt handvat

“Een grote tas in een leuke kleurcombinatie.” Lucía @knittingtheskyline brengt twee trends, granny squares en bloemen, samen in dit ontwerp. Maak je lentelook af met een comfortabele 100% authentiek Sunflower tas met gehaakt handvat. Voeg vreugde, licht en gehaakte bloemen toe aan je lente!

Sunflower Bag - gratis haakpatroon voor een zonnebloem granny square tas

Stoffen voering

Ben je goed in naaien? Geef je tas een professionele afwerking door een stoffen voering te naaien met mooie bloemenprints van Katia Fabrics.

Sunflower Bag - gratis haakpatroon met zonnebloem granny squares

Katia giveaway

Als je voor 31 maart 2022 een Katia United Cotton set koopt via katia.com, doe je automatisch mee aan de giveaway. Maak kans op een speciale selectie van Katia producten uit onze nieuwe lente- en zomercollectie. Dit cadeau – ter waarde van €100 – bevat onder andere lente en zomergarens van Katia. Als je van gehaakte tassen en granny squares houdt dan is de Katia United Cotton set om de Sunflower tas te maken perfect voor jou. Maak gebruik van deze kans om een mooie prijs te winnen!

Giveaway regels

  • Elke Katia United Cotton set die via katia.com wordt gekocht, is één deelname aan de weggeefactie. Als je bijvoorbeeld 2 sets koopt, heb je 2 kansen om te winnen.
  • De giveaway is beschikbaar voor inwoners van de Europese Unie.
  • Doe je aankoop via katia.com vóór 31 maart 2022, 23:59 uur (UTC +2).
  • Een giveaway app selecteert de naam van de winnaar die op 1 april 2022 in dit bericht bekend wordt gemaakt.
  • We nemen contact op met de winnaar via de e-mail die is gekoppeld aan de bestelling.

Sunflower giveaway winnaar

En de winnaar is.. Carla Signani! Gefeliciteerd! Aan iedereen die niet gewonnen heeft: bedankt voor het meedoen en niet getreurd, binnenkort komen er nog meer leuke acties en giveaways aan! 

%d bloggers liken dit: