Leer borduren met Gimena Romero en haar video Steek Stap Terug met de kwaliteit Katia Cablè 5

Leer borduren

Steek voor steek… zo leer je borduren. Met kalmte, passie en enthousiasme ! Zoals Gimena Romero overbrengt, de rusteloze Mexicaanse borduur artieste, die de hoofdpersoon is in deze Craft Lovers. De talentvolle Gimena deelt met ons dit prachtige werkstuk, dat geborduurd is met de kwaliteit Katia Cablè 5. Deze creatie is geheel geborduurd in de Steek ‘Stap Terug’. Je zult zien, dit is een heel eenvoudige steek om uit te voeren. Bovendien, beschik je over een verklarende video en een aantal nuttige adviezen voor het borduren. Ontdek deze geweldige techniek die je hierna toe kan passen in tal van creatieve projecten.

Leer borduren

Steek Stap Terug

“Hallo, ik ben Gimena Romero en vandaag doen we de Stap terug. Dit is één van mijn favoriete steken en kan gebruikt worden voor de kanten. Hier is de steek gebruikt voor de kant. Het kan ook gebruikt worden als een normale steek: voor de normale steek wordt dit gebreid met één lijn samen met een andere lijn. Dit maakt het mogelijk om richting aan de steek te geven, je kan een figuur vomen, volume geven… Zoals ik gedaan heb in dit werkstuk, dat hierna uitgelegd is gemaakt met dit garen, de Cablè 5 van Katia”.

*Settings > Subtitles/CC > Dutch (Netherlands)

Leer borduren zonder vrees

In de afgelopen maanden heeft Gimena de voortgang en het resultaat laten zien van deze creatie op haar Instagram. De Mexicaanse artieste zegt dat “wanneer je borduurt, verstrijkt de tijd anders, langzamer. En daarom, kan ik de wereld beter observeren… ” Ze verzekert ook dat dit het haar “mogelijk maakt om meer aandacht te besteden aan de huidige tijd, deze ervaring, dit moment. Nu “. Wel, dit ontwerp is nu beschikbaar voor alle liefhebbers van het borduren. En natuurlijk, ook voor de beginners van deze techniek.

Leer borduren

Kom op ! Leer borduren zonder vrees. Wij raden je aan om de illustratie uit te printen: allereerst voor het traceren van het figuur op de stof; en hierna om het figuur in te kleuren naar eigen smaak en dit te gebruiken als richtlijn. Wanneer je de kleuren hebt, selecteer het garen van de kwaliteit Katia Cablè 5 dat je nodig hebt voor het borduren van je vogel. Plaats de stof strak gespannen op een kader, haal de draad door de borduurnaald… En begin te borduren met Gimena Romero en haar video Steek Stap Terug!

Leer borduren