Top Rainbow en de evolutie van het meerkleurige garen: 5 kleuren voor een spectaculair overlopend effect

Top Rainbow
Denk je dat het kleurverloop van de kwaliteit Katia Spring Rainbow helemaal te gek is ? Nou, dan moet je eens kijken als je de meerkleurige evolutie ontdekt van de kwaliteit Katia Top Rainbow. Een superbol van 200 gram en 800 meter in een heel praktisch formaat voor het breien van andere kledingstukken, behalve de sjaals. Zoals je ziet, onze laatste nieuwigheid is “top” om verschillende redenen. Dit is ons garen met kleurverloop met het grootste aantal verschillende kleuren. Tot 5 kleuren worden gecombineerd om zo een spectaculair meerkleurig effect te verkrijgen ! Pastelkleuren, felle kleuren, de kleuren roze, groen, blauw, oranje, roodbruin en grijs zijn de protagonisten van de 8 overlopende kleuren van de kwaliteit Top Rainbow. Kies je favoriete kleur en begin heel gemakkelijk je project dankzij het systeem Easy Start: een paar kleine dobbelsteentjes die het begin van de bol garen aangeven. Zo gemakkelijk is het!

Top Rainbow

Sjaal of Poncho Top Rainbow?

En natuurlijk, met slechts één bol garen Top Rainbow maak je een gebreide sjaal  waarin je jezelf kan wikkelen. Je kent de formule reeds: één bol garen, één sjaal. Maar met 2 bollen Top Rainbow kan je een sublieme poncho breien. Op onze website vind je het breipatroon, downloadbaar in PDF, voor het breien van deze spectaculaire poncho Top Rainbow. Dit is ongetwijfeld een heel veelzijdig project, dat je uit kan voeren als sjaal, poncho of foulard.

Top Rainbow

En als je liever wilt haken, dan delen wij ook een gratis patroon voor het vervaardigen van een schitterende gehaakte sjaal. Wij zijn ervan overtuigd dat je zal genieten van de kleurencyclus, uitgebreid van 3 tot 5 kleurdraden. Een meerkleurig effect dat zelfs meer uitgebreid is door het elimineren van de secties van één enkele kleur en door het meer subtiel samenvoegen van de kleuren. Het resultaat ? Een verrassend kleuroverlopend effect in elke naald van je sjaal of poncho.

Top Rainbow