3 mode trends die je zelf kan maken met de patronen van het tijdschrift Katia Chic 93

49 Modellen voor de vrouw en 13 voorstellen voor accessoires en voor het huis zijn opgenomen in ons tijdschrift Katia Chic 93. Elk ontwerp is bedacht om het grootste potentieel te halen uit onze garens Lente-Zomer 2017. Daarom, stellen wij deze ontwerpen voor het breien en haken van deze modellen, elegant maar energiek, veelzijdig, maar vooral tijdloos. Dit alles zonder de trends van dit seizoen te vergeten ! Ontdek in deze post 3 mode trends die je zelf kan maken met de patronen van Katia Chic 93: Navy Chic, Sport Deluxe en Openwork Trend.

Mode trends Katia Chic 93

Katia Chic 93

Navy Chic

De klassieke zeemansstrepen komen deze zomer weer terug naar onze breinaalden. Zonder twijfel, is de trui in zeemansstrepen een ‘must-knit‘ dit seizoen. Daarom, in het tijdschrift Katia Chic 93 vind je 2 comfortabele modellen, fris en heel gemakkelijk te breien. Wit-donkerblauw, wit-rood of een andere kleur combinatie? Je hoeft alleen maar een keuze te maken uit de kleuren van Katia Panama, Mississippi-3 en Capri om zo je trui met strepen te breien. Je kan deze modellen verkrijgen in PDF formaat door vervolgens te klikken op. Zeemanstrui Donkerblauw  / Zeemanstrui Rood

mode trends

Sport Deluxe

De sportieve kledingstukken zijn modieus buiten de sportscholen. In het tijdschrift Katia Chic 93 stellen wij je 3 gebreide vesten voor in de ‘old school‘ stijl, speciaal bedacht voor het schitteren. Dankzij de garens en de gebruikte steken, evalueren wij opnieuw dit klassiek sportief kledingstuk.

mode trends

  1. Een prachtig sportief vest met een vintage uitstraling. Het benadrukt het lijf dat gebreid is in ajoursteek met Katia Singapur en de gekleurde streep over de lengte van de mouwen met Missouri.
  2. Veel meer dan een college-stijl vest. De klassieke blauwe en witte strepen bij de manchetten, taille en kraag benadrukken het denim effect van Katia Louisiana.
  3. Vest Katia Moonlight met glanzend tweed effect. En als laatste, stellen wij dit vest voor, gebreid met een intense kleur donkerblauw van katoen en met elegante zilveren glitters.

Openwork Trend

Zonder twijfel, de kledingstukken met ajoursteken zijn de winnaars van deze zomer. Er is een uitgebreid voorstel van transparenten in het tijdschrift Katia Chic 93. Ditmaal benadrukken wij twee modellen met waarachtig interesante ajoursteken, voor zowel waar deze geplaatst zijn als ook voor de grootte hiervan. Enerzijds, een top, vervaardigd met 2 bollen van Washi Print, met een heel open ajour over de lengte van de voorkant; en anderzijds, een suggestieve poncho met een symmetrische ajour, maar met een ‘versleten’ look, vervaardigd met Katia Bombay.

mode trends