Aquarela CAL: bestel nu de kit met nieuwe Katia Capri kleuren om deze prachtige omslagdoek te haken

Wil je deze mooie en kleurrijke omslagdoek in de vorm van een halve maan haken? Het enige wat je nodig hebt is de Aquarela Kit bestaande uit 8 bollen Katia Capri in nieuwe kleuren. Koop de kit en doe in mei mee aan de Katia Aquarela CAL 2021! Word lid van onze internationale Facebookgroep Crochet-Along Katia en krijg toegang tot gratis haakpatronen en videotutorials die vanaf mei beschikbaar komen. Geniet van de internationale community, deel je passie voor haken en wikkel jezelf in de kleurrijke Aquarela omslagdoek die Laura Algarra exclusief ontworpen heeft voor Katia.

Aquarela CAL - Katia lente zomer CAL 2021 met Katia Capri kit

Aquarela omslagdoek, een kleurrijke verschijning

Pak je haaknaald 3,5 mm erbij: dit wordt jouw magische penseel waarmee je gaat schilderen met de nieuwe, exclusieve kleuren van Katia Capri. In april gaat de CAL van start en delen we elke week een deel van het patroon (beschikbaar in 6 talen), samen met grafieken en video’s. Speel met de kleuren en verschillende soorten steken en haak deze omslagdoek van 108 cm (van punt tot punt). Of je nu een beginner of professional bent, leer nieuwe steken en technieken, geniet van het creatieve proces en leer haakfans van over de hele wereld kennen dankzij de Aquarela CAL.

Aquarela CAL - Katia lente zomer CAL 2021 met Katia Capri kit

Hoe doe je mee aan de CAL?

Als dit je eerste CAL is, laten we dan eerst een paar dingen uitleggen: CAL staat voor Crochet-Along. De Aquarela CAL is een ​​geweldige kans om je liefde voor haken te delen met andere haakfanaten. Word lid van onze groep Crochet-Along Katia op Facebook. Hier delen we vanaf eind april wekelijks een deel van het patroon. Haak in je eigen tempo en deel foto’s van je voortgang in de groep. Deze CAL is bedoeld om te ontspannen, haken, genieten en samen gelukkig te zijn met het resultaat. Stel vragen in de groep of help anderen met tips en trucs. Leren, socializen en veel haakplezier! 

Aquarela CAL - Katia lente zomer CAL 2021 met Katia Capri kit

Giveaway

Onder alle deelnemers van de Aquarela CAL (die de Aquarela Kit gebruiken) verloten we 3 kits voor de volgende herfst/winter CAL. Om deel te nemen hoef je alleen maar een foto van je Aquarela omslagdoek te delen in de groep. Uit alle inzendingen worden willekeurig 3 winnaars gekozen.

Aquarela CAL - Katia lente zomer CAL 2021 met Katia Capri kit

Aquarela CAL 2021

Start: 5 mei.

Duur: 3 weken.

Patroon: Gehaakte omslagdoek (halve maan vorm).

Facebook-groep: Crochet-Along Katia

Ontwerper: Laura Algarra.

Afmetingen: 108 cm van punt tot punt.

Materialen: Aquarela Kit met daarin 8 bollen Katia Capri in nieuwe en exclusieve kleuren. Ook nodig: haaknaald 3,5 mm, stopnaald en schaar.
De kit is verkrijgbaar in lokale Katia winkels en te bestellen via katia.com als je woonachtig bent in Nederland, België, Duitsland, het schiereiland Spanje en de Balearen, Portugal, Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Bezoekt je ons vanuit een ander land, ga dan naar de pagina Winkels om een overzicht van lokale Katia winkels en distributeurs te zien. De kit is verkrijgbaar in 1 variant die gloednieuwe kleuren van Katia Capri bevat. Als je liever een andere kleurencombinatie wil, maak dan je eigen keuze op katia.com.

Patroon: Tijdens de eerste 2 weken delen we een deel van het gratis patroon in de Facebookgroep Crochet-Along Katia inclusief videos van de gebruikte steken. Abonneer je op ons YouTube-kanaal en activeer meldingen om een ​​berichtje te ontvangen bij elke nieuwe video! In de derde week heb je extra tijd om de omslagdoek rustig af te maken en mee te doen aan de giveaway.

Talen: het patroon is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans. De video’s zullen beschikbaar zijn in het Spaans met ondertiteling in het Engels, Frans, Nederlands, Duits en Italiaans.

%d bloggers liken dit: