De handgebreide kindermode keert terug naar school met Katia Kinderen 83

28 juli, 2017

Rugzak, etui, schriften, boeken, potloden… Heb je alles om weer terug te gaan naar school ? Dan is het nu tijd om de kledingkast van de kleintjes voor te bereiden voor dit nieuwe schooljaar. Daarom, zorg dat je de breinaalden bij de hand hebt ! De handgebreide kindermode keert terug naar school met Katia Kinderen 83. Mutsen met pompoenen, poncho´s met capuchons, truien, tweekleurige vesten, jurken met strepen of met een teddybeer touch.

Kinderkleding

Ontdek 46 ontwerpen voor meisjes en jongens, met beschrijvingen voor het breien in de maten van 2-4 jaar tot 10-12 jaar. Wij willen dat de handgebreide kindermode is en de terugkeer naar school eenvoudig en vrolijk is. Daarom, in het tijdschrift Kinderen 83 vind je een groot aantal breipatronen die héél gemakkelijk te breien zijn. Bovendien, veel van deze modellen kunnen gebreid worden met slechts enkele bollen garen van de nieuwe Katia Herfst Winter 17/18. Kijk, kijk!

De handgebreide kindermode

Ongetwijfeld, de toegevoegde waarde aan de mode van met de handgebreide kindermode is de personalisatie. Elk willekeurig model kan aangepast worden aan de smaak en behoeften van de jongens en meisjes. Om deze reden, moedigen wij je aan om elk breipatroon te vervaardigen in een ander en leuk ontwerp. Wissel de kleuren, speel met de texturen van de garens en brei zonder angst !

Kinderkleding

Gebreide vesten en jassen. Ontdek comfortabele kledingstukken, met een teddybeer touch, in een sportieve stijl, tweekleurig en monochromatisch.

Kinderkleding

Truien en jurken. Vind ideeën voor het eenvoudig breien in pastelkleuren, met meerkleurige strepen, met gekleurde blokken of met wisselingen in de texturen.

Kinderkleding

Hessen, cape´s en poncho´s. Ongetwijfeld, de teddybeer touch en het fluweel effect zijn de sleutels voor het breien van originele kleding, warm en zacht.

Kinderkleding

Accessoires: handschoenen, wanten, mutsen en haarbanden. En tot slot, brei leuke accessoires in effen kleuren, met pompoenen, in jacquardsteek of met een teddybeer textuur.

Kinderkleding

Favoriete modellen in PDF

Als je je eigen specifieke patronen wilt breien, kan je via onze website je favoriete modellen kopen in PDF. Zorg ervoor dat je de website bezoekt in de taal waarin je het patroon van je favoriete model wilt downloaden. De taalkeuzebalk is te vinden in de rechter bovenhoek van de website. Voor het voltooien van de aankoop, moet je je vooraf registreren of eerst naar je Katia account gaan.