Limited Edition Katia Marina kits: Voel de Middellandse Zee met deze 4 gebreide en gehaakte sjaals

De Katia Marina-collectie is het resultaat van 4 haak- en breiontwerpers die met de nieuwe herfst- en wintercollectie van Katia aan de slag zijn gegaan. Geïnspireerd op Middellandse Zee kwamen daar 4 gehaakte en gebreide omslagdoeken uit. De omslagdoeken ontworpen door Carolina @knitting.sheep, Lucía @knittingtheskyline, Ana @xamalo85 en Laia @littleritaknits zijn geïnspireerd door de kust en het leven aan zee. Voor Barcelona Knits 2021, een jaarlijks evenement in Barcelona, brengt Katia het talent van deze ontwerpers samen in de Katia Marina kits, een Limited Edition collectie die tot 14 november 2021 beschikbaar is met 20% korting. Daarnaast maak je kans op een doos wol Katia garens door deel te nemen aan onze speciale giveaway onderaan dit bericht.

Limited Edition Katia Marina kits - 4 gehaakte en gebreide omslagdoeken

4 gehaakte en gebreide omslagdoeken

Limited Edition: Katia Marina kits

Ontdek de prachtige gebreide en gehaakte omslagdoeken om langs de kust te wandelen. Overweeg de mediterrane horizon met de 4 Katia Marina kits. Iedere kit bevat alle bollen die nodig zijn om het ontwerp te maken, evenals een papieren etui met ritssluiting en steekmarkeerders. Het patroon is een exclusief Katia patroon en is beschikbaar in het Engels, Spaans en Frans via de QR-code die in het pakket zit. Tot 14 november 2021 krijg je 20% korting op deze 4 kits.

Limited Edition Katia Marina kits - 4 gehaakte en gebreide omslagdoeken

2 breipakketten: de Brava omslagdoek en Lora omslagdoek

Brava omslagdoek van @knitting.sheep met Katia Mohair Cotton

“Deze sjaal is geïnspireerd op de Costa Brava; spectaculaire wilde baaien met turquoise, blauwe en smaragdgroene wateren. Het breien van de Brava omslagdoek heeft hetzelfde ontspannende effect als kijken naar de zonsondergang boven de Middellandse Zee. De omslagdoek combineert kant, textuur en tinten. Wie het breit, ontdekt verborgen schatten”.

Limited Edition Katia Marina kits - 4 gehaakte en gebreide omslagdoeken

Lora omslagdoek van @xamalo85 met Katia Cotton-Merino Fine

“Lora is een naadloze asymmetrische driehoekige omslagdoek die vanuit één hoek bloeit. De Lora omslagdoek begint met een eenvoudige steek die de aarde voorstelt met een combinatie van afgehaalde steken en ribbelsteek. Uit de aarde komen de eerste stengels omhoog met kabels en open steken die groeien tot ze bloeien. De bloemen worden gebreid vanuit het midden en zijn voorzien van eenvoudig kant”.

Limited Edition Katia Marina kits - 4 gehaakte en gebreide omslagdoeken

2 haakpakketten: de Caterina omslagdoek en Terraza omslagdoek

Terraza omslagdoek van @littleritaknits met Katia Cotton in Love

“De Terraza omslagdoek is een eerbetoon aan mijn grootmoeder en aan de zomers die we met haar hebben doorgebracht. Het is een soort afscheid, omdat ze ons in januari verlaten heeft. Zomervakantie in haar huis aan de Costa Brava, kijkend naar de Middellandse Zee vanaf haar terras. De zon, de blauwe lucht, de horizon, de golven, de vissers, het zeewier. De schuimende golven die op de kust beuken, het zand op het strand, de rotsen, de witte huizen, de pijnbomen. De Terraza omslagdoek is een bevrijdend ontwerp geweest, een manier om te laten zien hoe belangrijk die plek voor mij is”.

Limited Edition Katia Marina kits - 4 gehaakte en gebreide omslagdoeken

Caterina omslagdoek van @knittingtheskyline met Katia Cotton-Merino Tweed

“De Caterina omslagdoek is geïnspireerd op de Santa Caterina Market in Barcelona. De basis van de sjaal volgt een basisstructuur en eindigt in een golvende rand die loskomt van de sjaal, net als het dak van deze markt. Dit is een warme en lichte omslagdoek die heerlijk om je schouders of als sjaal om je nek gedragen kan worden”.

Limited Edition Katia Marina kits - 4 gehaakte en gebreide omslagdoeken

Giveaway Marina kits

Deze week krijg je 20% korting op de kits. Daarnaast maak je automatisch kans op een doos vol garens als je vóór 30 november 2021 één van de vier kits bestelt via katia.com. Dit pakket bevat Concept by Katia bollen t.w.v. € 100, een ‘Dear yarn, I’m ready stoffen tas’, steekmarkeerders, schaar en sleutelhanger met haaknaalden. Maak optimaal gebruik van de kans om een speciaal Concept by Katia pakket te winnen!

Limited Edition Katia Marina kits - 4 gehaakte en gebreide omslagdoeken

Giveaway regels

  • Voor elke Katia Marina kit besteld via katia.com heb je een deelname aan de loterij. Dus als je bijvoorbeeld alle kits koopt, heb je 4 kansen om de prijs te winnen.
  • De giveaway is open voor inwoners van de Europese Unie.
  • Bestel een Marina kit via katia.com vóór 30 november 2021, 23:59 uur.
  • Een giveaway app selecteert willekeurig de naam van de winnaar die op 2 december 2021 via dit bericht bekend wordt gemaakt.
  • We nemen contact op met de winnaar via het e-mailadres dat is gekoppeld aan de bestelling via katia.com.

%d bloggers liken dit: