10 exclusieve sokken haken en breien 🧦 met het ´Socks Lovers United 3´ e-book

19 september, 2023

Ons nieuwe Socks Lovers United 3 e-book is hier! Ontdek 10 nieuwe patronen om unieke sokken te haken en breien. Ga op avontuur en sluit je aan bij de Socks Lovers en leer nieuwe haak- en breitechnieken. Combineer kleuren en texturen met Katia United Socks en laat je inspireren door 10 Europese ontwerpers.

10 exclusieve sokken haken en breien 🧦 met het ´Socks Lovers United 3´ e-book

E-book om sokken te breien en haken

Let op, sokkenliefhebbers!

Wil jij ook één van jouw sokken gepubliceerd zien in het volgende Socks Lovers United 4 e-book? Lees dan verder en ontdek ALLES over onze Katia United Socks Designers-oproep voor 2023/2024. Onderaan dit bericht lees je hoe je kunt deelnemen.

10 exclusieve sokken haken en breien 🧦 met het ´Socks Lovers United 3´ e-book

10 patronen om sokken te breien en haken

Maak je klaar om de liefde voor sokken te voelen! Voel vreugde bij elke steek in deze 10 sokontwerpen. In het e-book vind je 10 exclusieve patronen van Europese ontwerpers.

🌍 Het Socks Lovers United 3 e-book is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Deens en Fins.

10 exclusieve sokken haken en breien 🧦 met het ´Socks Lovers United 3´ e-book

1 | Alkkia by @puikoillapeltolassa · Finland

Alkkia is een kleine berg in Hanne Piirainen’s geboorteplaat Parkano. De Alkkia sokken zijn perfect voor een bergwandeling: “Ze sluiten goed aan en behouden hun vorm dankzij het colorwork. Ze zien er ook erg leuk uit dankzij de gevarieerde kleuren.”

2 | Automne en forêt door @lysandrehrd · Frankrijk

Automme en forêt is een kleurrijk ontwerp van Lysandre Hourdin, geïnspireerd door de prachtige landschappen van de Franse Alpen: “Ik ben hierheen verhuisd voor mijn studie scheikunde en ik geniet volop van de warmte van mijn hand gebreide stukken.”

3 | Autumn Fields door @lottieandalbert · Verenigd Koninkrijk

Autumn Fields is een sokkenontwerp met kleurblokken geïnspireerd op frisse herfsttinten en versierd met gehaakte bloemen. Lindsey Newns is de ontwerper van vele populaire moderne haakpatronen.

4 | Cable Love van @woolengarden_ · Duitsland

Cable Love is een sokontwerp van Anja Heumann dat top-down wordt gebreid met een omgeslagen boord en een mooi kabelpatroon: “Het zijn warme sokken voor een koude winterdag die je het liefst thuis op de bank of in bed doorbrengt.”

5 | Leo door @pimpamteje · Spanje

Leo is een kleurrijk en getextureerd sokontwerp van Mónica López, geïnspireerd op mode uit de jaren tachtig. “Ik heb in dat decennium leren breien van mijn oma Leonor. Daarom zijn deze sokken naar haar vernoemd.”

6 | Gelus door @zaneteknits · Letland en Verenigd Koninkrijk

Gelus is een jacquard sokontwerp van Zanete Hussain, een Letse ontwerpster die in het Verenigd Koninkrijk woont: “Mijn ontwerpen combineren de Letse cultuur met moderne trends en geven zo een nieuw leven aan traditionele motieven.”

7 | Gotiek van @apella.knits · België

Gotiek van Nele Druyts is een prachtig toe-up ontwerp dat geïnspireerd is op de gotische kathedralen in Europa: “Het kantpatroon doet denken aan het ingewikkelde steenwerk dat kathedralen hun imposante uiterlijk geeft en licht door de dikke stenen muren laat dringen.”

8 | Mismatched Medley van @kroopa.knits · Polen

Mismatched Medley is een modern en vrolijk colorwork-ontwerp van Karolina Adamczyk, waarbij de sokken van elkaar verschillen: “Ze zijn ontworpen om uniek te zijn, met een geometrisch patroon dat op beide sokken anders is.”

9 | Sneeuwvlokken door @birkebolla_strikk · Noorwegen

Snowflakes is een spectaculair sokontwerp van de 60-jarige ontwerper Jorun Birkeland: “Het is geïnspireerd op de Noorse winter en alle prachtige sneeuwvlokken die elk jaar vallen.” “Ik ben een oma, dus je kunt me gerust Instagranny noemen.”

10 | Zajara door @h2o_knits · Zweden

Winnaar United Socks Designers 2022/2023

Zajara is geïnspireerd door de natuur en haar schoonheid. Johanna Hallbergs sokontwerp komt uit de eerste Katia United Socks Designers wedstrijd. Dit met de hand gebreide juweel vertegenwoordigt “de gebogen beweging van bloemen die kronkelen tussen stengels en bladeren”.

United Socks ontwerpers gezocht…

Als je een passie hebt voor sokkenontwerp en je eigen patronen maakt, dan willen we je talent en creativiteit graag delen in het volgende e-book Socks Lovers United 4.

Publiceer een patroon in ons digitale magazine

  1. Ontwerp een 100% You paar sokken (gehaakt of gebreid) met Katia United Socks..
  2. Vul het deelnameformulier in.

IK WIL MEEDOEN!

Door het formulier in te vullen, aanvaard je de deelnameregels*.

Je kan zoveel ontwerpen inzenden als je wil vóór 30 januari 2024.

*Lees hier de volledige regels.

10 exclusieve sokken haken en breien 🧦 met het ´Socks Lovers United 3´ e-book

Als je op zoek bent naar andere sokkenpatronen, ben je wellicht ook geïnteresseerd in:

10 exclusieve sokken haken en breien 🧦 met het ´Socks Lovers United 3´ e-book