27 nieuwe naaipatronen voor de herfst/winter van 2023/2024

15 september, 2023

Ontdek 27 naaipatronen voor de herfst/winter van 2023/2024 in het nieuwe Texturen naaimagazine van Katia Fabrics. Ontdek nieuwe naaipatronen voor baby´s, kinderen en vrouwen, geïnspireerd door de schoonheid van een bladerig bos en ontworpen met stoffen die je verbinden met de texturen uit de natuur.

Wil je een set nieuwe Katia Fabrics producten winnen? Lees onderaan dit bericht hoe je mee kunt doen aan onze speciale giveaway.

Ons nieuwe herfst/winter naaimagazine staat vol bijzondere ontwerpen en warme kledingstukken. Zoals jurken, truien en comfortabele broeken. Elk patroon bevat stapsgewijze instructies en inspirerende foto´s.

27 nieuwe naaipatronen voor de herfst en winter van 2023/2024 in het Katia Fabrics Texturen naaimagazine

Ontdek het Textures naaimagazine voor de herfst/winter van 2023/2024

Zoals bij alle magazines van Katia Fabrics wordt elk naaipatroon geleverd met geïllustreerde diagrammen en gedetailleerde instructies die je kan downloaden via de QR-code in het tijdschrift, zodat je de stapsgewijze instructies als PDF krijgt. De patronen zelf worden in het tijdschrift op maat afgedrukt.

27 nieuwe naaipatronen voor de herfst en winter van 2023/2024 in het Katia Fabrics Texturen naaimagazine

Hoe krijg je toegang tot de PDF-instructies

Toegang tot de PDF-instructies is zo eenvoudig als het scannen van de QR-code die bij elk patroon te vinden is. Je hebt alleen een QR-codelezer op je smartphone of tablet nodig. Open de camera, scan de code en het enige wat je hoeft te doen, is de stapsgewijze instructies als PDF downloaden.

27 herfst/winter naaipatronen voor baby´s, kinderen en vrouwen

Babypatronen van 1 tot 12 maanden

In het naaimagazine vind je 8 nieuwe en elegante babypatronen. Naai rompers, truien, jurken, broeken en jasjes zodat ze dit seizoen warm en comfortabel blijven.

Peuterpatronen van 12 maanden tot 4 jaar

Ontdek 9 patronen in de maten 1 tot 4 jaar, zoals jassen, blouses, broeken en jurken die je voor je kleintje kunt naaien.

Kinderpatronen van 5 tot 12 jaar

Voor oudere kinderen hebben we 7 moderne en comfortabele kledingstukken ontworpen. Zoals comfortabele jurken, broeken en truien waarmee je sportlooks kunt creëren die zijn geïnspireerd op de colorblock-trend.

Naaipatronen dames (maten S, M, L en XL)

Geniet van het naaien van comfortabele kledingstukken voor een casual look. Je vindt er een overhemdjurk, een jas en een spectaculaire romper.

Ontdek meer naaipatronen op onze website katia.com. Zoals altijd moedigen we je aan om je naaiprojecten te delen op onze Facebookpagina en op Instagram via de hashtag#KatiaFabrics.

Giveaway

Koop vóór 30 september 2023 het Texturen naaimagazine op Katia.com en doe automatisch mee aan de weggeefactie van een set stoffen uit de nieuwe Textures stoffencollectie van Katia Fabrics.

Let op: deze set bevat stoffen uit de nieuwe collectie en nog een paar verrassingen. Maak gebruik van deze kans en win een bijzondere set stoffen.

Regels voor deze giveaway

  • Koop het Texturen naaimagazine op Katia.com voor 30 september 2023, 23: 59 uur.
  • De naam van de winnaar wordt gekozen door een giveaway appen wordt op 3 oktober 2023 in dit bericht gepubliceerd.
  • We zullen contact opnemen met de winnaar via het e-mailadres dat is gekoppeld aan het gebruikersaccount op Katia.com.