Doe mee aan onze Sew-Along en leer een handige wolopbergtas naaien!

8 januari, 2020

Leer een wolopbergtas naaien met Katia! De beste tas om garens en (haak)naalden op te bergen naai je nu eenvoudig zelf met ons eenvoudige naaipatroon! Voor alle trouwe volgers van Katia hebben we een haak- en breitas ontworpen voor het opbergen van je garens en (haak)naalden. Zo ga je altijd georganiseerd op reis met al je bolletjes en naalden. Om het nog leuker te maken, organiseren we een SAL waar ook jij aan mee kan doen. Doe mee en maak het samen met ons in de SAL(sew-along) groep op Facebook!

Sew-Along: leer een wolopbergtas naaien om haaknaalden en garens in op te bergen

Wolopbergtas naaien om garens en (haak)naalden in op te bergen

Met stoffen uit onze nieuwe herfst- en wintercollectie naai je de meest prachtige tassen geheel naar eigen smaak en kleur. Het is een eenvoudig naaiproject voor beginners. Ook zullen we je stap voor stap begeleiden met onze video tutorials. Doe mee aan deze nieuwe uitdaging en word lid van onze Facebookgroep SEW-Along Katia. In deze groep kan je je voortgang delen, vragen stellen en inspiratie opdoen. Leer en geniet met een fantastisch eindproduct!

Naaipatroon en benodigdheden woltas

Bereid je naaimachine voor, want we zijn begonnen! Voor deze tas heb je slechts één stof nodig, watten, 3 ritsen van 45 cm en het naaipatroon op papier op ware grootte (beschikbaar via de online Katia Shop).

Om de tas op de foto te maken, heb je het volgende nodig:

Voor de tas in de video heb je het volgende nodig:

Als je voorkeur uitgaat naar andere combinaties, neem dan eens een kijkje in onze KatiaShop. Hier vind je talloze stoffen met leuke printjes. 

Sew-Along: leer een wolopbergtas naaien om haaknaalden en garens in op te bergen

Patroon niveau: gemiddeld

In ons naaipatroon vind je alle nodige informatie over materialen en gereedschappen. Daarnaast vind je er alle snijpatronen zodat je eenvoudig alle onderdelen van de tas en etui kan uitknippen. Ook leer hoe je de twee onderdelen van de tas aan elkaar kan maken dankzij onze stap-voor-stap videos.

#KatiaSAL

Onze SEW-Along Facebookgroep is een ontmoetingsplek voor alle deelnemers. De komende weken kan je er je voortgang delen en de tassen van de andere deelnemers zien. Doe ook mee en word lid van deze gezellige ontmoetingsplaats voor naaisterren over heel de wereld!