Made with Katia 2019 giveaway: deel foto´s van jouw projecten op Instagram met #2019Katia

30 december, 2019

De laatste dag van het jaar is aangebroken. Tijd voor een speciale giveaway om het jaar af te sluiten. We moedigen je aan om al je projecten gemaakt met onze garens te delen. Welke projecten maakten jou blij in 2019? Doe mee met onze wedstrijd Made with Katia 2019! Deel voor 10 januari 2020 foto´s van jouw creaties op Instagram met de hashtag #2019Katia. Vertel in de beschrijving welk project je hebt gemaakt en welke Katia garens en/of stoffen je hebt gebruikt. Elke foto die je deelt, doet mee met de prijstrekking waarbij je kans maakt op een grote doos vol garens, stoffen en tijdschriften. Zo begin je 2020 goed met Katia!

Made with Katia giveaway 2019

Made with Katia 2019

Hoe doe je mee? Volg ons op Instagram @KatiaYarns and @KatiaFabrics. Deel je projecten gemaakt met onze garens en stoffen en gebruik hierbij hashtag #2019Katia. Uit alle deelnames trekken we willekeurig een winnaar. We nemen rechtstreeks contact op met de winnaar via Instagram. Doe mee en misschien begin jij 2020 goed met een enorme doos vol garens, stoffen en tijdschriften van Katia! 

Made with Katia giveaway 2019

Voorwaarden

  1. De foto(´s) die zijn ingezonden voor de wedstrijd moeten van jouzelf zijn.
  2. Foto´s moeten tijdens de wedstrijdperiode gepubliceerd worden, die loopt van 31 december t/m 10 januari 2020. Foto´s die vóór 31 december zijn gepubliceerd, doen niet mee.
  3. Je Instagram-profiel moet openbaar zijn (niet privé) zodat we de foto kunnen zien.
  4. Één foto uploaden is voldoende om deel te nemen, maar je mag zoveel foto´s delen als je wil.
  5. Elke foto telt als een deelname. Hoe meer foto´s, hoe meer kans.
  6. Winnaar dient woonachtig te zijn in Europa of Mexico.
  7. De prijstrekking vindt plaatst op maandag 13 januari 2020.
  8. We zullen de naam van de winnaar bekendmaken op Instagram en in deze blogpost.
  9. We nemen contact op met de winnaar via een privébericht op Instagram.
  10. Als er binnen 15 dagen geen reactie komt van de winnaar, wordt er de volgende dag een nieuwe winnaar gekozen. Als ook daar geen reactie op komt, verklaren we de competitie ongeldig.

Update: Gefeliciteerd @secret_knitters! Jij hebt een grote doos garens en stoffen gewonnen om het jaar goed te beginnen. Dank aan iedereen die hun prachtige foto´s gedeeld hebben!