Gehaakte top en broek set met Katia Capri ontworpen door @tanjascrochet voor Premium Designers

7 juni, 2022

Als je een statement wil maken met een setje bestaande uit een gehaakte top en broek, dan is dit Premium Designers patroon iets voor jou! Ontwerpster Tanja Adolfsson heeft een tweedelige set ontworpen bestaande uit de gehaakte broek Ronja en bijpassende crop top Lovis. Het perfecte setje voor een unieke en opvallende look. Ze zien er individueel al geweldig uit, maar zijn ook erg leuk in combinatie met andere kledingstukken. Om een Lovis & Ronja set te haken heb je maar een paar bollen Katia Capri nodig. Kies je favoriete kleur uit het brede kleurenpalet en geniet van deze populaire zomertrend. Download beide patronen en vele andere exclusieve Premium Designers ontwerpen als PDF op katia.com en sla het op via je telefoon, tablet of computer. 

Gehaakte top en broek matching set met Katia Capri ontworpen door @tanjascrochet

Gehaakte broek en top set

Tweedelige sets zijn een van de grootste modetrends momenteel. Wil je meer weten over de tweedelige set bestaande uit de Lovis top en Ronja broek ontworpen door @tanjascrochet? Maak kennis met Tanja Adolfsson, de Zweedse Premium Designer die bekend staat om haar unieke gehaakte kledingstukken en matching sets.

Gehaakte top en broek matching set met Katia Capri ontworpen door @tanjascrochet

Hier vind je meer details over de gehaakte set:

Gehaakte Ronja broek

Constructie: Naadloos uit één stuk.
Niveau: gemiddeld.
Maten/afmetingen: Onesize: 94 cm omtrek, 90 cm lengte (van heup tot enkel). In de instructies wordt uitgelegd hoe je de broek kunt aanpassen voor een andere maat.
Materialen: Katia Capri kleur 82170: 13 bollen, haaknaald 2,5 mm

Gehaakte Lovis crop top

Constructie: In 3 delen: achterkant, voorkant en de uiteinden van de armsgaten/halslijn/tailleband.
Niveau: gemiddeld.
Maten/afmetingen: a) XS, b) S, c) M, d) L, e) XL, f) XXL
Borstomtrek: a) 76, b) 90, c) 104, d) 118, e) 134, f) 148 cm
Lengte: a), b), c) 35, d), e) 37, f) 38.5 cm
Lengte van armsgat tot tailleband: a), b), c) 18, d), e) 19, f) 20 cm
Materialen: Katia Capri kleur 82170: a) 5, b) 6, c) 7, d) 8, e) 9, f) 10 bollen, haaknaald 2,5 mm

Het patroon is rij voor rij uitgeschreven met behulp van afkortingen.

Gehaakte top en broek matching set met Katia Capri ontworpen door @tanjascrochet

Haakontwerpster Tanya Adolfsson

Tanja Adolfsson blaast oude technieken nieuw leven in en staat voor handgemaakte mode. Dit vraagt ​​niet alleen geduld en nauwkeurigheid, maar vooral passie. Door elk kledingstuk zelf te maken, kan Tanja maximale aandacht besteden aan elk detail en de hoogste kwaliteit van het project garanderen. Dit maakt elk ontwerp uniek. Het dragen van een handgemaakte outfit ontworpen door een talentvolle ontwerpster als @tanjacrochet is zonder twijfel een geheel nieuwe ervaring. Zelfliefde op het hoogste niveau.

Gehaakte top en broek matching set met Katia Capri ontworpen door @tanjascrochet

Ronja & Lovis set

“Voor mijn allereerste top met lange mouwen heb ik de steek gebruikt die nu ook centraal staat in de Ronja & Lovis set. Ik wilde deze steek altijd al eens gebruiken voor een broek. En nu bijna 10 jaar later is het zover: ik heb de steek van mijn allereerste top hergebruikt voor de Ronja broek. Daarna was het heel eenvoudig om deze gehaakte set te voltooien met de bijpassende top Lovis. Het perfecte paar!”