Laten we samen een babyslaapzak naaien in de nieuwe Katia Sew-Along

25 november, 2022

Als je mama of papa wordt, is een babyslaapzak een must-have voor de slaaproutine van je baby. Het zal je beste bondgenoot zijn, omdat het je baby ervan weerhoudt te bewegen, zich uit te kleden en het koud te krijgen terwijl hij slaapt. Naai helemaal zelf een slaapzak voor je baby met een glimlach op je gezicht. Leer een babyslaapzak naaien samen met andere deelnemers over heel de wereld dankzij het internet. Word lid van de Katia Fabrics Sew-along Facebookgroep om deze slaapzak te naaien met onze Purest stoffen. De Purest collectie bevat ongeverfde biologische katoenen stoffen, perfect voor de gevoelige babyhuid. Het naaipatroon delen we in de Facebookgroep.

Dus sluit je aan bij de Facebookgroep, download het patroon, naai de slaapzak en maak kans op een set stoffen die we verloten onder de deelnemers. Lees aan het eind van dit bericht hoe je kunt deelnemen aan de giveaway.

Laten we samen een babyslaapzak naaien in de nieuwe Katia Sew-Along

Wat is een SAL en hoe doe ik mee?

Als je je afvraagt ​​wat een SAL is: SAL is de afkorting voor Sew-Along wat ´naai met ons mee´ betekent, oftewel samen naaien. Bij Katia Fabrics nodigen we je uit om mee te doen met de nieuwe SAL. Een leuke ervaring waar naaifans van over de hele wereld aan meedoen in onze Facebookgroep. Zo doe je mee!

  1. Word lid van de Katia Fabrics Sew-along Facebookgroep.
  2. Op 2 december kun je het patroon downloaden via de groep. Het patroon bevat geschreven instructies in 6 talen: Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Duits en Italiaans.
  3. Abonneer je op ons YouTube-kanaal waar we twee video tutorials zullen delen om je stap voor stap te laten zien hoe je het patroon in elkaar zet en hoe je de slaapzak naait.
  4. Naai dit project in je eigen tempo en geniet van dit gezamenlijke project! Deel foto´s van het proces, stel vragen in de Facebookgroep of help anderen met tips en trucs.

Laten we samen een babyslaapzak naaien in de nieuwe Katia Sew-Along

Katia Sew-Along 2022: babyslaapzak naaien

  • Start: 2 december
  • Duur: 2 weken

Instructies:

Week 1: We starten op 2 december. Die dag delen we het patroon en de instructies in de Katia Fabrics Sew-along Facebookgroep. We zullen ook een video uploaden op ons YouTube-kanaal met alle details, zodat je de onderdelen voor de slaapzak kunt uitknippen. Abonneer je en activeer de meldingen om op de hoogte te blijven van nieuwe video´s!

Week 2: Op 9 december delen we het tweede deel van de video op ons YouTube-kanaal. In deze video delen we alle stappen die je zullen helpen om de slaapzak met succes te naaien.

Als je de slaapzak naait met stoffen van Katia Fabrics, doe je automatisch mee aan een winactie voor een set stoffen van Katia Fabrics. Dus gebruik onze stoffen!

Talen: Het patroon is beschikbaar in 6 talen: Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Duits en Italiaans.

Materialen slaapzak:

Laten we samen een babyslaapzak naaien in de nieuwe Katia Sew-Along

Leer een babyslaapzak naaien en win een set stoffen van Katia Fabrics

Aan het einde van de SAL geven we een set Katia Fabrics stoffen weg onder alle deelnemers die hun slaapzak genaaid hebben met Katia Fabrics, zodat je verder kunt met creëren.

Doe je mee? Word dan lid van de Facebookgroep. Naai, verbind en heb plezier!