Ontdek onze naaiprojecten voor zomerse buitenactiviteiten

29 juli, 2022

Als je van buitenactiviteiten houdt en een passie hebt voor “doe het zelf” projecten, dan is deze post iets voor jou. Vandaag delen we zomerse buitenactiviteiten waarvan je kunt genieten met je familie en vrienden. Verder delen we 3 naaiprojecten voor zomerse buitenactiviteiten. Met deze stap-voor-stap naaitutorials kun je deze zomerse activiteiten op de meest “doe-het-zelf”-manier doen. Voeg je eigen persoonlijke stijl toe aan de zomer!

Ontdek onze naaiprojecten voor zomerse buitenactiviteiten

3 tips en naaiprojecten voor zomerse buitenactiviteiten

1. Ga kamperen

Decoreer je tent, caravan of camper met de canvas stoffen van Katia Fabrics. Gebruik de stof Canvas Slim om kussens, gordijnen, een hangmat of de complete inrichting van je camper te maken met je eigen persoonlijke touch. Naai eenvoudig kussens zonder ritsen in minder dan 30 minuten met onze stapsgewijze video.

Ontdek onze naaiprojecten voor zomerse buitenactiviteiten

2. Dagje strand of zwemmen

Maak je eigen tas voor op het strand of in het zwembad. In minder dan een dag tover je je stoffen om tot een prachtige tas. Het naaipatroon is gratis beschikbaar inclusief video-tutorial.

3. Picknick bij zonsondergang

Een picknick is eenvoudig en bovendien kun je het in je eigen stijl doen. Een tafelkleed is eenvoudig te naaien met de canvas stoffen of bedrukte popeline stoffen van Katia Fabrics. Wil je een tafelkleed met perfecte hoeken naaien? We laten je zien hoe dat moet met deze stapsgewijze instructies.

Bovendien delen we een video-tutorial waarin je leert hoe je een herbruikbaar boterhamzakje kunt naaien met onze Eat & Sew stoffen. Dit voedselveilige plastic van Katia Fabrics is ideaal voor het naaien van snackzakken of andere voedselverpakkingen. Leer hoe je een herbruikbare boterhamzakje in minder dan 30 minuten maakt met het gratis patroon en de stapsgewijze video.