4 back to school naaiprojecten met video tutorials

12 augustus, 2022

Wees goed voorbereid op de back to school periode met onze naaiprojecten inclusief video tutorials. Vandaag delen we 4 naaivideo’s van projecten gemaakt met stoffen en patronen van Katia Fabrics. Deze projecten hebben verschillende niveaus, dus of je nu een beginner of een ervaren naaier bent, voor ieder is er het juiste project voor tassen, etuis, overalls en rugzakken. Veel plezier met het voorbereiden van je 100% Handmade back to school naaiprojecten met de stoffen van Katia Fabrics!

4 back to school naaiprojecten met video tutorials 4 back to school naaiprojecten met video tutorials

100% handgemaakt back to school

1. Tassen voor meerdere doeleinden

Dit is een heel eenvoudig project: een tas met trekkoord om alles in op te bergen. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als snackzakje voor boterhammen, fruit, smoothies, sapjes… Zo zorg je ook nog eens voor het milieu, want dit is een herbruikbare stoffen tas. Naai ze met bedrukte popline stoffen die verkrijgbaar zijn bij Katia Fabrics.

2. School etui

Naai een praktische schooletui met onze bedrukte popeline stoffen. Zonder twijfel zal dit de favoriet van je peuter worden om mee naar school te nemen.

3. Gratis schooloverall naaipatroon

In deze video tutorial laten we je stap voor stap zien hoe je een schooloverall naait. Van de knoopsluiting aan de voorkant, de overhemdkraag, de geplooide manchetten tot de zakken en de onderste zoomrand. Dit is een gedetailleerd project, en bovendien een zeer nuttig project dat je kunt naaien door twee popeline printstoffen met elkaar te combineren.

4. Kinderrugzak

Tot slot delen we deze kinderrugzak met een ijsbeer als hoofdpersoon. Dit is een heel eenvoudig project om te maken dankzij ons Polar Bear Bag paneel en de stap voor stap video.

Maak de kledingkasten van je kleintjes compleet met projecten zoals tops en t-shirts met kant-en-klare panelen.