Symmetry KAL 2022: brei de prachtige sjaal van @knitandpepper met nieuwe kleuren van Cotton-Yak

Autor: Katia Garens
26 juli, 2022

Tweekleurig brioche, interessante structuur, kant, strepen, mozaïek… Leer verschillende breitechnieken tijdens onze nieuwe Symmetry KAL. Alles wat je nodig hebt is de Katia Symmetry KAL kit bestaande uit 7 zachte bollen Katia Cotton-Yak in 4 nieuw uitgebrachte kleuren. Met deze nieuwe kleuren brei je de Symmetry sjaal ontworpen door Laura @knitandpepper tijdens de Katia KAL 2022. Word lid van onze Knit-Along Katia Facebookgroep en download het gratis breipatroon met video tutorials. De Symmetry KAL begint op 13 oktober 2022.

Katia Symmetry KAL (knit-along)

Giveaway

Wil jij kans maken op een doos vol nieuwe Katia producten uit de herfst/winter collectie van 22/23? Bij aanschaf van een kit doe je automatisch mee aan een giveaway met als prijs een geweldig pakket nieuwe Katia artikelen. Onderaan dit bericht lees je alles over de giveaway.

Gebreide Symmetry sjaal

“De Symmetry sjaal is een ode aan de grote stad. Geïnspireerd op een skyline vol gebouwen met kleurrijke geometrische vormen, veel licht en een futuristische feel. Het resultaat is een praktische en leuke sjaal met ongewone vorm die van punt tot punt gebreid wordt. We breien meerderingen in het eerste deel en minderingen in het tweede deel. De verschillende combinaties van steken, patronen en kleuren maken van de sjaal een geweldig breiavontuur.” – Laura @knitandpepper.

Katia Symmetry KAL (knit-along)

Brei de Symmetry sjaal als je…

  1. een gedurfd en uniek design aan je garderobe wil toevoegen dat stedelijk-futuristisch geïnspireerd is.
  2. wil leren hoe je een symmetrische omslagdoek van punt tot punt breit. 
  3. spannende breitechnieken wil leren, bijvoorbeeld two-tone Engelse rib of brioche, mozaïek, kan, structuur, strepen en nog veel meer.
  4. wil spelen met de nieuwe kleuren Cotton-Yak uit het Concept by Katia assortiment. Dit patroon is een echte traktatie voor iedereen die van kleurrijke sjaals houdt.
  5. op zoek bent naar een gebreide sjaal met bijzondere vorm die toch veelzijdig en praktisch is. De Symmetry sjaal is perfect om op verschillende manieren te dragen: om de nek of om de schouders.

Katia Symmetry KAL (knit-along)

Leer, deel en heb plezier met onze KAL!

Project: We gaan een omslagdoek breien bestaande uit een combinatie van verschillende breitechnieken. 

Ontwerper: Laura van @knitandpepper.. 

Start: 13 oktober 2022. We nodigen je uit om lid te worden van onze internationale Facebookgroep Knit-Along Katia en deel te nemen aan onze nieuwe Katia KAL.  

Duur: 5 weken. In 5 weken heb je voldoende de tijd om in je eigen tempo te breien, voortgang te delen, vragen te stellen of andere deelnemers te helpen. 

Instructies: Elke week delen we een deel van het patroon met afbeeldingen en video’s in de Facebookgroep. 

Materialen: Je hebt een Katia Symmetry KAL kit nodig met daarin 7 bollen Katia Cotton-Yak in 4 kleuren. We raden ook de volgende accessoires aan (niet inbegrepen in de kit): 3,5 mm rondbreinaalden met 80 cm kabel, stopnaald, steekmarkeerders en een schaar. 

Afmetingen: de Symmetry omslagdoek is ongeveer 190 x 50 cm na het opspannen. 

Katia Symmetry KAL (knit-along)

Wat is een KAL? 

Een KAL (Engels: Knit-Along), betekent het volgen van hetzelfde breipatroon, samen met andere personen, gedurende een bepaalde tijdsperiode. Dat wil zeggen, een “online ontmoetingspunt ” waar je handwerkers van over heel de wereld leert kennen; iets nieuws kan leren of een andere werkmethode voor bijvoorbeeld een steek die je al kende; andere mensen helpen om hun werk voort te zetten dankzij jouw ervaring; maar bovenal, een KAL is het delen van je tijd en je passie voor breien. 

Katia Symmetry KAL (knit-along)

Giveaway Symmetry kit

Als je voor 31 augustus 2022 ten minste één Symmetry kit bestelt via katia.com, doe je automatisch mee aan een giveaway met een doos vol nieuwe Katia garens en goodies ter waarde van € 100. Naast nieuwe Katia garens uit de herfst- en wintercollectie bevat de doos ook ander verrassingen en accessoires. Dus grijp je kans en pak deze geweldige prijs!

Katia Symmetry KAL (knit-along)

Giveaway voorwaarden

  • Iedereen die woonachtig is in de Europese Unie kan deelnemen.
  • De aankoop van de Symmetry kit moet vóór 31 augustus 2022, 23:59 uur via katia.com worden gedaan.
  • We trekken de naam van de winnaar via de Sorteos giveaway app en maken deze op 1 september 2022 in dit bericht bekend.
  • We nemen contact op met de winnaar via het e-mailadres dat bij Katia bekend is.

Giveaway winnaar

En de winnaar is.. Christiane Dall’Agnol! Gefeliciteerd! Aan iedereen die niet gewonnen heeft: bedankt voor het meedoen en niet getreurd, binnenkort komen er nog meer leuke acties en giveaways aan!