Pronk met een zelfgemaakte macramé strandtas met dit patroon van BUYI voor Katia Premium Designers

5 juli, 2022

Een picknick in het park, een middag aan het zwembad of een dagje strand? Grote tassen zijn zonder twijfel de meest praktische zomeraccessoires. Als je met je eigen handen een macramé strandtas wil maken, is ons nieuwe Premium Designers patroon iets voor jou. Raak verslaafd aan macramé, de trend van de zomer, met de Silvestre tas van BUYI Macramé Art.

Silvestre macramé strandtas patroon van BUYI voor Katia Premium Designers

Silvestre macramé strandtas

“Tassen raken nooit uit de mode. Ze mogen nooit ontbreken in je garderobe en zijn beschikbaar in een breed scala aan mogelijkheden, maten, vormen, kleuren, modellen, seizoenen, enz. Ik leer je hoe je deze praktische macramé strandtas maakt. Een accessoire dat je met veel spullen kunt vullen en overal mee naartoe kunt nemen. Het is gemaakt met een techniek die ik “macramé tapestry” heb genoemd, omdat het lijkt op de tapestry haaktechniek. De tas wordt gemaakt met knopen en kleurwisselingen om zo tekeningen in het ontwerp te vormen.” Maria Eugenia @buyi.macrameart.

Silvestre macramé strandtas patroon van BUYI voor Katia Premium Designers

2 klossen Katia Soft Macramé

Combineer twee kleuren Soft Macramé om je strandtas te maken. Kies uit 7 kleuren Katia Soft Macramé, ons nieuwe koord van gerecycled biologisch katoen. Vind het PDF-patroon tegen een gereduceerd tarief en ontdek nog veel meer exclusieve ontwerpen bij Katia Premium Designers. Laat je inspireren door de creativiteit van onafhankelijke ontwerpers!

Silvestre macramé strandtas patroon van BUYI voor Katia Premium Designers

Premium Designers patroon: macramé strandtas

Patroon: De Silvestre strandtas is naadloos en wordt van boven naar beneden gemaakt. Schriftelijke instructies met stap-voor-stap foto´s.

Niveau: gemiddeld.

Afmeting: 45 cm breed x 57 cm hoog (inclusief riemen).

Materialen: Een klos Katia Soft Macramé kleur 500 en een klos in kleur 503.

Silvestre macramé strandtas patroon van BUYI voor Katia Premium Designers

Tweekleurig ontwerp met basisknopen

Maak je eigen macramé strandtas met eenvoudige knopen zoals de opzetknoop en weitasknoop. Leer hoe je eenvoudig een tweekleurig motief kunt maken met afwisselende knopen. In de stap-voor-stap instructies vind je veel foto’s om je op weg te helpen bij het maken van deze Silvestre strandtas.

Silvestre macramé strandtas patroon van BUYI voor Katia Premium Designers

BUYI Macramé Art

“Mijn naam is María Eugenia, maar mijn bijnaam was altijd BUYI, vandaar de naam van mijn merk. Mijn inspiratie ligt in de natuur, boho en rustieke accenten. Voor mijn eenvoudige en authentieke ontwerpen gebruik ik natuurlijke vezels zoals katoen, linnen, jute en raffia. Iets kunnen maken met alleen mijn handen en touw, zonder gereedschap, heeft iets magisch. Ik heb ook het gevoel dat macramé een manier van mediteren is, waarbij totale concentratie vereist is. Het geeft me een intern evenwicht waardoor creativiteit geen grenzen kent. Ik moedig je aan om deze macramé strandtas te maken met een paar simpele knopen.”