Ontdek 6 breipatronen met Katia Arles Merino, een exclusieve Franse wol van 20-21 micron met eeuwenlange geschiedenis

14 december, 2021

Katia Arles Merino is een authentieke wol uit het zuiden van Frankrijk met meer dan 200 jaar geschiedenis en traditie. Voor deze 100% Merinowol hebben we onze krachten gebundeld met lokale veeboeren die een passie hebben voor dit exclusief garen van gemiddeld 20-21 micron. Geniet van onze exclusieve wol die gemaakt is in Frankrijk met de 6 breipatronen uit het Arles Merino tijdschrift. Dit tijdschrift is beschikbaar als geprint exemplaar in het Nederlands/Frans in lokale wolwinkels en via katia.com.

Katia Arles Merino wol uit Frankrijk: 6 breipatronen voor dames en kinderen

100% Franse wol

Het Arles Merino-schaap is een specifiek ras in dit deel van Frankrijk sinds meer dan twee eeuwen. De vacht levert uitzonderlijke wol, gekruld als geen andere wol ter wereld, met het grootste aantal lussen per centimeter. Deze kwaliteit maakt het mogelijk om dikke en tegelijkertijd zeer lichte kledingstukken te breien met slechts een paar bollen Katia Arles Merino.

Katia Arles Merino wol uit Frankrijk: 6 breipatronen voor dames en kinderen

Certificaat ´Merino Wool from Arles´

De veeboeren waar we mee werken, respecteren de processen en het ras die de kwaliteit van de wol garanderen. Daarom is onze nieuwe Katia Arles Merino gecertificeerd en goedgekeurd door UPRA, de Franse organisatie die verantwoordelijk is voor het Arles Merino-ras.

Katia Arles Merino wol uit Frankrijk: 6 breipatronen voor dames en kinderen

Tijdschrift met 6 breipatronen

Creëer jouw eigen romantische en bohemien look met de 3 ontwerpen voor vrouwen en 3 ontwerpen voor kinderen in het speciale Arles Merino tijdschrift.

Eenvoudige breipatronen met Arles Merino

Omarm de warmte en kwaliteit van Katia Arles Merino. Met elke steek maak je een reis door de natuur. Ervaar een gevoel rust en sereniteit met de patronen in het Arles Merino tijdschrift die speciaal zijn ontworpen om Arles Merino er het best uit te laten zien. Alle patronen zijn gemaakt met neutrale kleuren die je doen denken aan de natuur. Geef je garderobe en die van de kleintjes een frisse twist met onze must-have basispatronen.

Katia Arles Merino wol uit Frankrijk: 6 breipatronen voor dames en kinderen