Laat je inspireren door zomerse naaiprojecten door jullie gemaakt in onze Creative Room lente/zomer 2022

1 juli, 2022

In deze blog delen we naaiprojecten die deze lente en zomer van 2022 met Katia Fabrics stoffen door jullie zijn genaaid. Shirts, jurken, accessoires… we hebben verrassende en originele kledingstukken gevonden die we met jullie willen delen. We vinden het erg leuk om te zien hoe onze stoffen zulke unieke en mooie projecten zijn geworden.

Deze lente en zomer hebben we enkele nieuwe stoffen in de Katia Fabrics collectie, zoals onder andere Curled Cotton, Denim Print Color, Voile Cotton Print, Lyocell Denim, Linen/Cotton, Twenties Cotton en Ice Cream. We hebben via social media veel naaiprojecten gevonden die gemaakt zijn met deze stoffen, waarvan we hieronder een paar voorbeelden laten zien.

We hopen dat deze inspirerende voorbeelden je zullen helpen bij het maken van je volgende projecten.

kledingstukken genaaid door Katia Fabrics fans

Laat je inspireren door Katia Fabrics en onze gestreepte stoffen

Gestreepte kledingstukken zijn een must in de lente en zomer. Onze Fabrics Lovers hebben deze trend niet kunnen weerstaan. Hier zijn enkele kledingstukken die zijn genaaid met gestreepte stoffen van Katia Fabrics.

Het eerste model dat we je laten zien is een prachtige jurk gemaakt door @withlovebyeva met Sari Flúor Orange. Je vindt deze gestreepte stof in twee kleuren: oranje en geel.

jurkje genaaid door withlovebyeva

Wat vind jij van dit babypakje gemaakt door @tm_patchwork? Het is gemaakt met een van onze nautisch geïnspireerde stoffen. De Nautic Double Stripe, een katoenen stof met gerimpeld effect, is verkrijgbaar in de kleuren geel en blauw.

genaaide babyromper

Overige gestreepte kledingstukken

  • Comfortabel babysetje gemaakt met de patronen uit het Essence SS22 naaimagazine. Broekje gemaakt van Nautic Stripes Cotton in Granitte & Ecru kleur en top met de Jersey Lion met een originele leeuwenprint in groen- en mosterdtinten.
  • Een mooie damesblouse ideaal voor de rust met Sari Gold.
  • Originele rok met ruches gemaakt van de Ice Cream Stripes katoenen stof, verkrijgbaar in drie kleuren; roze, blauw en limoen.

kledingstukken genaaid door Katia Fabrics fans

Ga voor een casual look met de tie-dye-trend

Een van de trends van dit seizoen is ongetwijfeld het tie dye effect. Met de Summer Sweat Tie Dye Stripes zomerstof van Katia Fabrics hebben ze ware wonderen verricht. Welke trui ga jij maken?

TIE DYE trui naaien

Bloemenprints van Katia Fabrics

Bloemenprints mogen niet ontbreken in de lente- en zomercollectie. We tonen hieronder een paar voorbeelden van de prachtige kledingstukken die zijn genaaid met onze ecoviscose, popeline of zomerse sweatstoffen.

genaaide kleding met bloemenprint

Jeans Gerecycled Canvas

De nieuwe gerecyclede jeansstoffen zijn de ster van het seizoen. Hier zijn twee projecten die ons het meest hebben verrast met deze duurzame stof.

genaaide tas met jeans recycled ecosladybird

Deze rugzak combineert Jeans Recycled Canvas en Jeans Recycled Canvas Print, een nuttige tas met details die het verschil maken.

genaaide damesblouse met jeans canvas jomasewing

We zijn dol op deze damesblouse gemaakt met Jeans Recycled Canvas Print.

Makkelijke accessoires naaien met Katia Fabrics

Als je een beginnende naaister bent, zijn accessoires zoals tassen of toilettassen goede opties om mee te beginnen. We laten je eenvoudige ideeën zien om deze zomer mee te kunnen oefenen.

tassen genaaid door Katia Fabrics fans

  • 2 tassen gemaakt van gestreepte Panama Stripes stof, een stof op basis van katoen, met een zacht gerimpeld effect.
  • Drie shoppertassen gemaakt met onze bedrukte popeline stoffen.
  • Deze drie praktische toilettassen mag je deze vakantie niet missen. Gemaakt met de Summer Mousseline Tartan stoffen.

We hopen dat deze naaiprojecten je geïnspireerd hebben. Voor meer mooie creaties volg ons op @katiafabrics.