Loterij Lente Zomer 2017! 5 nieuwe tijdschriften met meer dan 250 ontwerpen en een verrassing cadeau

UPDATE 21/03/2017

Loterij Spring Summer 2017

En de winnaars van 3 partijen van Katia zijn:

  • 1: clara_clariss
  • 2: elenaloureda
  • 3: cazwa1962

Gefeliciteerd ! Hartelijk dank aan iedereen die deelgenomen heeft !


Met het mooie weer worden er veel nieuwe ideeën voor het breien geboren. Wij moedigen je aan om dit samen met Katia te vieren ! Daarom, stellen wij je voor om deel te nemen aan deze Loterij Lente Zomer 2017. Wij verloten 3 partijen van 5 tijdschriften Katia Lente Zomer 2017, plus een verrassing cadeau, onder de deelnemers. Ontdek bij Katia.com de meer dan 250 ontwerpen van onze 5 nieuwe tijdschriften: Concept 3, Sport 92, Chic 93, Kinderen 81 en Baby 80. En vervolgens, selecteer je favoriete model van elk tijdschrift door middel van een simpel formulier.  Loterij Lente

Neem deel aan de Loterij Lente Zomer

Vul het formulier in met:

  1. Je e-mail.
  2. Land waar je woont.
  3. Nummer van je favoriete model van elk tijdschrift. Onder elke voorpagina van de 5 nieuwe tijdschriften is er een uitvouwbare bladzijde Choose (Kies) met de nummers. Klik op het overeenkomende vakje.
  4. Belangrijk ! Abonneer je op de blog (als je dat nog niet gedaan hebt). Je ontvangt hierna een e-mail met de bevestiging, klik op de link voor het voltooien van het abonnement.

Loterij Lente

Basissen van de Loterij Lente

Iedereen kan deelnemen, zonder geografische beperking, door het invullen van de 4 voorafgaande punten. Er wordt één enkele deelneming opgenomen per elke e-mailaccount. De loterij staat open tot zondag 19 maart om 23.59 uur (GMT+0).

De prijs bestaat uit 3 partijen van 5 tijdschriften Katia per partij: Concept 3, Sport 92, Chic 93, Kinderen 81 en Baby 80. Bovendien, heeft elke partij een verrassing cadeau.

We zullen de namen van de winnaars bekend maken via randorium.com. Wij zullen contact met ze opnemen via de aangegeven e-mail op het formulier. Tenslotte, zullen de 3 namen gepubliceerd worden in deze post op dinsdag 21 maart. Dit zou een goed begin zijn van de Lente, denk je ook niet ?

En uiteraard, naast het invullen van het formulier, is jouw mening heel erg belangrijk voor ons. Daarom, voel je vrij om commentaar te leveren op wat je het mooiste vind van deze collectie Lente Zomer 2017. Wij rekenen op jou om de komst van de lente te vieren !

Vul het formulier in