Kleed je baby met de meest speciale kleding: die je zelf gebreid hebt met Cablè 5, Cotton-Cashmere, Missouri, Baby Soft 3.5…

12 mei, 2016

cotton-cashmere-manta-bebe-blog

De eerste slofjes, het onafscheidelijke dekentje, het jasje waarmee je de baby verwelkomt… wordt de familie uitgebreid met een baby ? Dan is dit bericht voor jou als je wilt dat al deze eerste details onvergetelijk zullen zijn. Kleed je baby met de meest speciale kleding: die je zelf gebreid hebt met liefde en met uitzonderlijke zachte garens, gecreëerd voor het strelen van de meest gevoelige huid. Zoals onze nieuwe kwaliteit 100% naturel Katia Cotton-Cashmere: één v.d. garens die protagonist is in onze video Summer Knitting with Katia. En niet vergeten ! Je kan het patroon downloaden voor het breien van een dekentje voor de baby gebreid met de kwaliteit Cotton-Cashmere van onze video.

Wij houden van de kleine poppen en gebreid speelgoed ! Heb plezier met het breien van deze serie auto´s met de kwaliteit Katia Missouri voor het decoreren van de babykamer. Verras jezelf met het breed assortiment kleuren van deze kwaliteit –nieuwigheid Lente / Zomer 2016– verkrijgbaar in 32 actuele en zomerse kleuren,  die je kan combineren in prachtige gebreide truien en jasjes.

Vind je het leuker om te haken ? Nou, dan raden wij je de kwaliteit Katia Cablè 5 (28 kleuren) aan, ons Egyptisch garen van glanzend katoen, speciaal geschikt voor het haken van de eerste kledingstukken voor je baby: schattige slofjes die gehaakt worden met slechts één bol garen of lieve jasjes en trui voor pasgeboren baby die gehaakt worden met 2 bollen garen.

En tot slot, zorg dat je baby zoete dromen heeft met een zacht en warm dekentje, gebreid met de kwaliteit Katia Baby Soft 3.5. Je hebt slechts 3 bollen garen nodig – in de kleuren die je kan kiezen uit de 24 beschikbare kleuren – voor het breien van deze warme dekentjes.  Ongetwijfeld, prachtige projecten die je baby zullen begeleiden in de wieg tijdens de dutjes, voor de uitstapjes in de wandelwagen…

Behalve de kwaliteiten CottonCashmere, Missouri, Cablè 5 en Baby Soft 3.5, op onze website vindt je nog veel meer garens Lente / Zomer 2016 voor de baby.  Wandel door de sectie Modellen voor Baby en wordt enthousiast met de verschillende creaties van ons tijdschrift Katia Baby. Zonder twijfel, al deze kledingstukken voor de pasgeboren baby die door jezelf gebreid zijn, zullen later een uniek aandenken zijn made with love!