Wat is je favoriete plaats voor het breien of haken ? Doe mee aan onze wedstrijd Katia Knit in Public 2016 #KatiaKiP2016

UPDATE 20/06/2016

En de winnaars zijn… 1) De foto met de meeste “harten” ♥ op Instagram.

2) De winnende foto ná de verloting onder alle deelnemers.

We danken iedereen voor jullie deelname !

concurso-kipd-2016

In het park dicht bij huis, op een plein in het midden van de stad, in de trendy koffiebar, terwijl je op je vlucht wacht op het vliegveld, in de trein onderweg naar je werk, op het strand kijkend over de zee, in het bos onder een boom…wat is je favoriete plaats voor het breien of haken wanneer je niet thuis bent ? Laat ons dat zien vóór 18 juni en maak kans op een partij tijdschriften en garens Katia Lente · Zomer 2016! Deel op Instagram een foto terwijl je aan het breien bent op die speciale plaats, voeg de hashtag #KatiaKiP2016 toe, vermeld ons profiel @katiayarns en doe mee met onze wedstrijd Katia Knit in Public 2016.

Op 18 juni wordt de Werelddag van het Breien in het Openbaar (World Wide Knit in Public Day) gevierd, maar bij Katia willen wij je belonen voor je liefde voor het breien en haken buiten de muren van je huis vóór deze speciale dag. En dat hebben we dit jaar willen weergeven in onze video Summer Knitting with Katia. Als je deze nog niet gezien hebt, click dan op play!

Wat zijn de vereisten om deel te nemen ?

  1. De foto moet de actie van het handwerken laten zien (met breinaalden, haaknaald, weefgetouw, vingers…) op een openbare plaats. En uiteraard, de foto’s moeten jouw auteursrecht hebben.
  2. Je moet de hashtag #KatiaKiP2016 toevoegen en ons profiel @Katiayarns.
  3. Moeten gepubliceerd worden gedurende de tijd van de wedstrijd, vanaf 18 mei tot 17 juni 2016. De foto’s die vóór 18 mei gepubliceerd worden doen niet mee.
  4. Zorg ervoor dat je profiel van Instagram publiek is (niet privé) zodat wij zonder problemen je foto op kunnen nemen.
  5. Iedereen die woonachtig is in Europa kan deelnemen.

En de winnaars zijn… 1) De foto (die aan alle eisen voldoet) met de meeste “harten” op Instagram op 17 juni (12 uur UTC). 2) De winnende foto ná de verloting onder alle deelnemers. Beide foto’s zullen gepubliceerd worden op onze Instagram en wij zullen rechtstreeks contact opnemen met de winnaars via een privébericht via Instagram zodat zij hun prijs kunnen ontvangen.

@lauritahr, de winnaar van onze wedstrijd op Instagram Knit in Public Day 2015.

Doe mee aan de World Wide Knit in Public Day!

Weet je of de World Knit in Public Day in jouw stad wordt gevierd? Bekijk de #KatiaKnitDay kaart en mis de dichtstbijzijnde bijeenkomst van breisters niet. Ga naar buiten en brei!