Naai comfortabele kinderkleding met de nieuwe rugby stoffencollectie van Katia Fabrics

Rugby is een fantastische teamsport waarbij het ego aan de kant wordt gezet ten behoeve van het gemeenschappelijke doel, respect, opoffering en emoties. Daarom hebben we een rugby stoffencollectie gecreëerd om comfortabele kleding mee te naaien. Kenmerken zoals het verlies van angst, de kracht van de groep en respect voor de rivaal zijn enkele waarden die rugby onderscheiden van andere sporten. Dit hebben we als basis gebruikt voor 3 exclusieve printjes met rugbyhelmen en een paar grappige beren als hoofdrolspelers. In grijze, zwarte, blauwe en rode kleuren op onze jersey, sweat en slim canvas

Katia Fabrics rugby stoffencollectie

Rugby stoffencollectie voor het naaien van kinderkleding

Jersey Rugby 

Jersey stof met een opdruk van vrolijke beren die rugby spelen op een lichtgroene ondergrond. Ideaal voor het naaien van comfortabele kledingstukken zoals jumpsuits, T-shirts en pyjama’s. We hebben een t-shirt met lange mouwen en capuchon gemaakt, waarvan het patroon is opgenomen in het miniME herfst/winter 21/22 naaimagazine voor kleine maten.

Katia Fabrics rugby stoffencollectie

Jersey Melange Rugby melange

Een basic zoals dit jersey t-shirt in effen grijs met een print van rugbyaccessoires in zwart. Combineer het met de rest van de basics zoals jersey effen of French Terry effen.

Katia Fabrics rugby stoffencollectie

Zachte french terry print

Met deze zachte winterse French Teddy stof hebben we twee felle kleuren gecombineerd, groen en rood. Hiermee hebben we een comfortabele tuinbroek met zakken genaaid.

Katia Fabrics rugby stoffencollectie

Een paar tips om een prachtig resultaat te krijgen:

  • SUK – jersey ballpoint naald, dikte: 70/80

  • Naai met een lage bovenspanning. En gebruik een klein steekje zodat, als je aan de naden trekt, de stiksteek niet breekt. Trek tijdens het naaien niet aan de stof, zodat de naden niet uitrekken.

  • Als jouw machine geen ingebouwd differentieel transport heeft, pas dan de bovendraadspanning handmatig aan totdat je merkt dat de stof niet trekt.

  • Naai de zoom met een tweeling jersey naald.

  • Was de stof voor het knippen en naaien.

%d bloggers liken dit: