Haak een praktische opvouwbare net-tas met Katia Tahiti Een kit voor het maken van de volgende VideoKAL kan van jou zijn !

3 mei, 2016

UPDATE 04/ 06/16

Katia VideoCAL Speciaal Zomer. En de winnaars van 3 kits Katia met alles wat nodig is om de volgende VideoKAL te breien zijn Isabel, Fanny en Rockth. Gefeliciteerd ! Hartelijk dank aan iedereen die deelgenomen heeft !

videocal-tahiti-crochet-bag-foldaway

Laten we die haaknaalden bewegen! Want Katia VideoCAL Speciaal Zomer komt terug met een praktische opvouwbare net-tas gehaakt met Katia Tahiti. Hier begint een nieuwe uitdaging voor het vervaardigen gedurende de maanden mei en juni en die, behalve het met trots  pronken deze zomer, je ook in staat stelt om mee te doen met de verloting van 3 kits Katia. Doe mee ! Een kit voor het vervaardigen van de volgende VideoKAL kan van jou zijn.

videoCAL-crochet-bag-NL

Als je ons tijdschrift Katia Dames 88 niet ter hand hebt, kan je het haakpatroon ‘Opvouwbare tas Tahiti’ downloaden via onze website, zo kun je dit stap voor stap volgen zoals wij je laten zien in onze video DIY. Als je vragen hebt gedurende het vervaardigen van je opvouwbare tas, plaats dan een reactie op dit bericht zodat wij je kunnen helpen. En als je denkt dat je het haken nog niet onder de knie hebt,  er is geen reden voor ontmoediging! Kijk eens naar onze videos van basissteken: magische ring, lossen, vasten, halve vasten, stokjes…

Wij zullen je uitleggen hoe je deze tas kan haken, maar jij hebt de keuze, tussen de linten Tahiti, van je favoriete kleuren. Het enige vereiste om deel te nemen in de verloting van de kits, is dat je deze net-tas haakt met één van onze linten Tahiti:  Katia Tahiti, Tahiti Beach, Tahiti Jeans, Tahiti Spark of Tahiti Spray.

Hoe kan je deelnemen aan de loterij? Deel een foto van het resultaat op onze Facebook Katia (Nederlands) gedurende de maanden mei en juni. Wil je een extra deelneming ? Upload dan je foto op Instagram en vermeldt ons perfiel @katiayarns (vergeet niet dat jouw perfiel publiek moet zijn zodat je foto te zien is). Op 1 juli 2016 verloten wij onder alle deelnemers  3 kits van garens en naalden met het benodigd materiaal voor de volgende VideoKAL. Haaknaalden gereed ? Laat dan de #KatiaVideoCAL Speciaal Zomer maar beginnen !