100 patronen voor kinderen voor een 100% handmade schooljaar

Augustus.. Back to school! Tijd om je voor te bereiden op het komende schooljaar. Goed nieuws, want wij hebben een nieuwe herfst- en wintercollectie die jouw kind laat shinen in het klaslokaal. Met twee gloednieuwe magazines voor baby’s en kinderen heb je keuze uit maar liefs 100 patronen voor kinderen: Katia Baby 86 en Katia Kids 87. Van simpele truien met printjes, speelse jurkjes met strepen, mutsen met pom poms tot aan oversized truien van pluizige garens. Voor ieder wat wils en geheel volgens de nieuwste trends. Dus, ga deze laatste twee weken van de zomervakantie heerlijk aan de slag voor de kids en begin het nieuwe schooljaar goed voorbereid!

Back to school patronen - breien voor kinderen met Katia

100 patronen voor kinderen

Om jullie van wat inspiratie te voorzien, vind je hieronder een greep uit de ideale back to school patronen die in onze nieuwe tijdschriften te vinden zijn. Allemaal volgens de nieuwste trends!

Om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar, tonen wij je een greep uit de patronen voor kinderen volgens de vijf nieuwste fashion trends. Onze patronen zijn eenvoudig aan te passen naar de wensen en smaak van je kind.

patronen voor kinderen - back to school - breien voor kinderen

5 back to school trends

Color blocking. Met de combinatie van een paar kleuren kan je unieke, speelse figuren creëren. Zoals deze leuke truien en jurkjes gemaakt met Katia Duende, Merino FlameBig AtlanticPrime MerinoBig Chantilly Jaspé and Bombon.

patronen voor kinderen - back to school - breien voor kinderen

Furry trend. Om heerlijk te knuffelen! Faux Fur (wat nep bont betekent) is enorm populair deze winter. Zoals deze poncho, beenwarmers, oversized trui, jas en babyvest gemaakt met Katia Velour & Katia Polar.

patronen voor kinderen - back to school - breien voor kinderen

Gemengde kleuren. Het is nu heel eenvoudig om een leuk effect van gemengde kleuren toe te voegen aan het kledingstuk met onze nieuwe garens: Katia Merino Baby PlusAzteca DegradéIndianaInca Ice

patronen voor kinderen - back to school - breien voor kinderen

Oma’s gebreide kledingstukken. Ja, jouw oma’s truien, vestjes and gebreide jasjes zijn weer helemaal in! Bijvoorbeeld grof gebreide items of simpele truien met een leuke kabelsteek. De kunst is om de kleuren rustig te houden, zodat de textuur eruit springt, zoals dit babyvestje, deze trui met kabel, trui met klosjes en trui met textuur.

patronen voor kinderen - back to school - breien voor kinderen

Baby blauw. Een mooie zachte kleur die enorm populair is momenteel, beschikbaar in onze nieuwe garens Baby NatureDuendeVelvet Fine en Shadow.

patronen voor kinderen - back to school - breien voor kinderen

Welke back to school patronen wil jij kado?

Om het nieuwe schooljaar goed af te trappen, geven wij enkele patronen kado. Laat hieronder in de reacties weten welke back to school patronen jij graag zou willen hebben. De patronen vind je in onze nieuwe magazines Katia Baby 86 en Katia Kids 87. Meedoen kan tot 31 augustus 2018. De patronen met de meeste stemmen zullen daarna gratis te downloaden zijn op onze website.