Back to school breipatronen en trends voor baby´s en kinderen 🚸 Herfst/Winter 2023-2024

8 augustus, 2023

Augustus.. Back to school! Tijd om je voor te bereiden op het komende schooljaar. Goed nieuws, want wij hebben een nieuwe herfst- en wintercollectie die jouw kind laat shinen in het klaslokaal. Met twee gloednieuwe magazines (zowel online als in je lokale Katia winkel) voor baby´s en kinderen heb je keuze uit talloze patronen voor kinderen: Katia Baby 106 en Katia Kinderen 107

Back to school breipatronen en trends voor baby´s en kinderen 🚸 Herfst/Winter 2023-2024

Back to school breipatronen

Ontdek eenvoudige poncho´s met print, monochrome jurken, mutsen met pom poms, comfortabele truien met textuur enz. Maar liefst 66 kledingstukken en accessoires voor een 100% handgemaakt schoolseizoen!

5 back to school trends

Om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar, tonen wij je een greep uit de patronen voor kinderen volgens de vijf laatste fashion trends. Onze patronen zijn eenvoudig aan te passen naar de persoonlijke wens en smaak van je kind. Dus, ga deze laatste twee weken van de zomervakantie heerlijk aan de slag en begin het nieuwe schooljaar goed voorbereid!

Klik op de foto´s om naar de bijbehorende patronen te gaan.

Back to school breipatronen en trends voor baby´s en kinderen 🚸 Herfst/Winter 2023-2024

Textuur

Met de combinatie van een paar steken kan je unieke, speelse textuur creëren. Zoals deze leuke truien, rompers, slofjes en vestjes gemaakt met Katia Baby Nature, Cotton-Merino Fine, Baby Ultrasoft en Snowy.

Plush effect

Om heerlijk te knuffelen! Brei super zachte kleding en knuffels met Katia Mini Velour en Katia Perline.

 

 

Kleurverloop

De winter van 2023/2024 staat in het teken van gradient kleureffecten. Brei eenvoudige en soepele kleurovergangen met Katia Merino Baby Aquarelle, Baby Jacquard, Funny Azteca of Azteca Fine Lux.

Retro gebreide kledingstukken.

Ja, jouw oma´s truien en vestjes zijn weer helemaal in! Bijvoorbeeld grof gebreide items of simpele truien met een leuke kabelsteek. Aran, kabels, jacquard en intarsia patronen.. de trends die je ook in onze patronenmagazines vindt.

Jeans blauw

Een mooie zachte kleur die enorm populair is in de winter van 2023/2024. Vind verschillende versies van denim soft, tweed en effen tonen in onze collectie, zoals Katia Bulky Tweed, Baby Ultrasoft, Cotton-Merino Fine en Cotton in Love van Concept by Katia.

 

Welke back to school patronen ga jij maken?

Bekijk de 31 patronen in het tijdschrift Katia Kids 107 en de 35 patronen in Katia Baby 106 en Katia Kinderen 107 en laat hieronder in een reactie weten welke back to school breipatronen jij gaat gebruiken. Wij wensen je een creatieve, 100% handgemaakte Back to School maand!