Ontdek het korte jacquard vest ontworpen door @knitsngiggs met Katia Ingenua voor Premium Designers!

14 februari, 2023

Verken de wereld met The Explorer Cardigan! Maak je klaar om een kort jacquard vest te breien. Allie van @knitsngiggs ontwierp dit originele boxy-fit vestje. Geniet van een jeugdig design met een modern kleurenpalet van  Katia Ingenua, een heel licht langharig mohairgaren. Download het exclusieve Premium Designers patroon op katia.com en kies je eigen kleuren.

Ontdek het kort jacquard vest ontworpen door @knitsngiggs met Katia Ingenua voor Premium Designers!

Kort jacquard vest breien

Het gevoel om ´s morgens wakker te worden en op ontdekkingsreis te gaan tijdens je ochtendwandeling, vormde de inspiratie voor The Explorer Cardigan. Alsof je naar de zonsopgang kijkt boven zacht nevelige toppen in de bergen. Dit ontwerp is een ode aan koude lucht, de geur van dennen en het licht breekt de ochtend in pasteltinten. The Explorer Cardigan is bedoeld om zachte, warme en een leuke verkenning door kleurrijke landschappen te zijn.

Ontdek het kort jacquard vest ontworpen door @knitsngiggs met Katia Ingenua voor Premium Designers!

Allie | @knitsngiggs

Allie @knitsngiggs is een techniek-studente, houdt van eten, enthousiaste reisfotograaf en een blije breister uit Kopenhagen. Ze houdt van alles wat zacht en mooi is. Ze begon haar breiavontuur toen haar moeder haar aanmoedigde om dingen te breien die ze niet in de winkel kon vinden. Dit heeft haar passie voor esthetische en modieuze stukken aangewakkerd. Allie hoopt anderen te inspireren om de naalden op te pakken en de vreugde te ervaren van het creëren van iets unieks. “Neem een pauze van de snelle digitale wereld van het dagelijks leven”.

Ontdek het kort jacquard vest ontworpen door @knitsngiggs met Katia Ingenua voor Premium Designers!

Geniet van een van de breitrends van 2023 met dit nieuwe Premium Designers ontwerp. Download het breipatroon van dit korte jacquard vest en andere exclusieve ontwerpen, beschikbaar als pdf op je telefoon, tablet en computer, via katia.com.