Naai 5 accessoires voor je baby met onze DIY naaisets

18 augustus, 2023

Ontdek onze nieuwe DIY naaisets en naai 5 accessoires voor newborn baby´s. Met de Newborn Party kits maak je accessoires zoals een inbakerdoek en hun eerste veiligheidsdeken in de vorm van een wolkje. Evenals een bandana, bijpassende omkeerbare slofjes en een tas voor hun allereerste outfit. Alles wat je nodig hebt, vind je in de DIY naaisets: zachte en comfortabele stoffen, evenals stapsgewijze instructies en pdf-patronen die je gratis kunt downloaden. Je zult zien hoe eenvoudig deze sets te maken zijn.

Naai 5 accessoires voor je baby met onze DIY naaisets

Naai 5 newborn accessoires met de Newborn Party naaipakketten

Met het newborn party naaiset maak je een set van 5 bijpassende accessoires voor je kleintje.

Stel je voor dat je je baby in een zachte en warme inbakerdoek wikkelt, waardoor hij zich veilig en geliefd voelt. Een bijpassende bandana en omkeerbare slofjes voegen een vleugje stijl en charme toe. De wolkvormige veiligheidsdeken zal ze troost en liefde bieden, zelfs als je niet bij ze kunt zijn. De tas voor hun eerste outfit zal klaarstaan.

Wat zit er in de DIY naaisets?

  1. De stoffen die nodig zijn om elk van deze 5 babyaccessoires te maken. Deze omvatten een delicate katoenen mousseline, evenals katoenen popeline gecertificeerd door de Standard 100 by Oeko-Tex®, perfect voor de meest gevoelige huid.
  2. In de doos vind je ook een QR-code waarmee je de pdf-patronen en gedetailleerde instructies gratis kunt downloaden.

Ook voor beginners zijn de naaipakketten zeer geschikt. De gedetailleerde stapsgewijze instructies en patronen in de kit zullen je stap voor stap begeleiden. Dit naaisetje is ook perfect als cadeau voor een speciaal iemand. Als je iemand kent die van naaien houdt en een baby verwacht, dan is deze handgemaakte set het perfecte cadeau vol liefde.

Naai met liefde en creativiteit en geef je baby prachtige accessoires die door jou zijn gemaakt.

Naai 5 accessoires voor je baby met onze DIY naaisets

Als je dit leuk vond, ben je misschien ook geïnteresseerd in: