Naaipatroon ontwerpwedstrijd ✂ Publiceer je meest creatieve accessoire in Katia Fabrics Magazine!

9 januari, 2023

Ben je dol op naaien en ben je goed in het ontwerpen van accessoires? Wil je jouw naaipatroon in het volgende naaimagazine van Katia Fabrics zien? Dan is onze allereerste naaipatroon ontwerpwedstrijd, de Katia Fabrics Sewing Patterns Awards Spring/Summer 2024, je kans! Doe mee met onze allereerste ontwerpwedstrijd voor naaipatronen! Maak hiervoor een patroon voor een accessoire zoals een tas, heuptasje, rugzak, enz. Als we je ontwerp kiezen, publiceren we je patroon in ons Katia Fabrics SS 24 magazine en ontvang je ook €150 aan Katia producten naar keuze.

We willen je werk steunen en je talent aan de wereld laten zien! Het publiceren van een naaipatroon is een geweldige kans om naam voor jezelf te maken. Betreed de wereld van design met de Katia Fabrics Sewing Patterns Awards!

Naaipatroon ontwerpwedstrijd ✂ Publiceer je meest creatieve accessoire in Katia Fabrics Magazine!

Algemene voorwaarden voor deelname

1. Door jou ontworpen

Het patroon moet 100% van jou zijn.

2. Origineel formaat in PDF-formaat

Maak een PDF met de patroononderdelen van je accessoire in het originele formaat.

  • Als je een programma onder de knie hebt, maak je je patroon digitaal in de originele grootte en stuur je ons het PDF-formaat.
  • Zo niet, teken dan je patroon met de hand in het originele formaat op A4-vellen, scan het in en maak er een PDF-bestand van.

Het ontwerp moet van tevoren zijn genaaid, zodat er foto´s van het eindresultaat getoond kunnen worden. 

3. Maak het met onze Canvas Slim

Laat je creativiteit de vrije loop en verras ons! Ontwerp een accessoire dat 100% YOU is: rugzakken, tassen, heuptasjes, portefeuilles en portemonnees, projecttassen, organizers, lunchtassen, laptop- en gsm-hoesjes, enz. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke stof voor je ontwerp Canvas Slim zal zijn, een lichtgewicht en stevige canvas stof ideaal voor het naaien van accessoires.

Naaipatroon ontwerpwedstrijd ✂ Publiceer je meest creatieve accessoire in Katia Fabrics Magazine!

Doe mee aan de Katia Fabrics naaipatroon ontwerpwedstrijd!

  1. Maak een PDF-naaipatroon op volledige grootte dat 100% van jou is.
  2. Klik op de link en vul uiterlijk 15 februari 2023 het inschrijfformulier in. Upload ook je patroon op ware grootte in pdf-formaat en de foto´s van je genaaide accessoire.

IK DOE MEE!

Naaipatroon ontwerpwedstrijd ✂ Publiceer je meest creatieve accessoire in Katia Fabrics Magazine!

Hoe selecteren we het winnende ontwerp?

Het ontwerpteam van Katia Fabrics selecteert de finalisten uit alle inzendingen. Vooral het verrassingselement is voor ons belangrijk. We willen je meest creatieve kant belonen, dus verras ons! Ook letten we goed op hoe het design aansluit bij de Canvas Slim stof. Met deze zaken in het achterhoofd selecteren we vervolgens het winnende ontwerp.

*Lees hier de volledige voorwaarden.

Prijs voor het winnende ontwerp

Als jouw ontwerp wint, nemen we contact met je op. Want vanaf dat moment gaan we samenwerken om jouw ontwerp als gratis naaipatroon te publiceren in het nieuwe Katia Fabrics Spring/Summer 2024 magazine. We laten je talent ook zien op onze sociale media, dus bereid je voor! Bovendien ontvang je Katia producten naar keuze ter waarde van €150.