10 accessoires om te naaien met onze nieuwe WOW DIY stoffen

19 april, 2024

De juiste stof kan een naaiproject compleet veranderen. Vandaag presenteren we de Katia WOW DIY stoffencollectie, speciaal ontworpen voor iedereen die graag accessoires naait. Daarnaast delen we 10 naaipatronen om accessoires te naaien met deze stoffen.

10 PDF naaipatronen voor accessoires

10 accessoires om te naaien met onze nieuwe WOW DIY stoffen

We delen 10 naaipatronen in PDF-formaat voor accessoires gemaakt met de WOW DIY stoffen van Katia Fabrics. Of je nu je bagage in stijl wilt organiseren of alledaagse praktische accessoires wilt maken, deze patronen zijn het ideale uitgangspunt om je creativiteit te ontdekken.

10 PDF naaipatronen voor accessoires

1. Snacktas met waterdichte stof

Snacktas. Dit patroon is ideaal voor picknicks of snacks onderweg en maakt gebruik van de waterdichte en flexibele Cotton Laminated PU of Polyripstop als buitenstof. Voor de binnenkant wordt voedselveilig plastic of thermo-isothermische stof gebruikt om voedsel koud of warm te houden.

2. Snackhouder met thermisch aluminium

Houd je snacks op de perfecte temperatuur met deze handige snackhouder. De snackhouder is gemaakt van thermisch isolerend Thermal Aluminium. Voor de buitenkant raden we gelamineerde PU-kunststof van katoen aan, zodat het praktischer en lichter is en met een vochtige doek gewassen kan worden.

3. Heuptas met Polyripstop

Naai deze heuptas. Combineer de waterdichte Polyripstopstof in verschillende kleuren en de 3D Mesh stof van Katia Fabrics.

4. Rugzak met meerdere gaasvakken

De sterkte en duurzaamheid van Polyripstop maakt deze rugzak tot de perfecte metgezel voor elk avontuur. De buitenste meshzak is gemaakt van 3D mesh stof.

5. Reistas met WOW DIY stoffen

Naai deze praktische toilettas voor op reis. Je kunt de stoffen van WOW DIY combineren en een prachtige reisorganiser maken zoals op de foto.

6. Polyripstop bagage organisers in drie maten

Organiseer je koffer met deze organisers in verschillende maten. Voor het naaien van deze organisers raden we je aan een waterdichte stof zoals Polyripstopstof te gebruiken voor de buitenkant en de 3D Mesh-stof voor de bovenkant, zodat je in elk vak kunt zien wat je bij je hebt.

Kleine organiser

Naaipatroon voor het naaien van een kleine organiser met de afmetingen 28 cm x 27 cm x 11 cm hoog.

Middelgrote organiser

Naaipatroon voor het naaien van een middelgrote organiser. De afmetingen van deze bagage-organiser zijn 30 cm x 27 cm x 11 cm hoog.

Grote organiser

Naaipatroon voor het naaien van een grote organiser. De afmetingen van deze bagage-organizer zijn 39 cm x 27 cm x 11 cm hoog.

7. Thermische fleshoes met isothermische stof

Ideaal om je drankjes op de gewenste temperatuur te houden. Dit patroon combineert functionaliteit met stijl en maakt gebruik van de isolerende eigenschappen van thermische aluminiumstof.

8. Katoen Gelamineerde PU Tassen

Maak een grote draagtas! Waterdicht en modieus met dit patroon, perfect voor de markt, het strand of een dagje shoppen, door gebruik te maken van de veelzijdigheid van de Cotton Laminated PU plastic stof en de originele prints.

Elk van deze 10 naaipatronen voor accessoires is ontworpen met functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid in gedachten, zodat je accessoires kunt maken die niet alleen praktisch en mooi zijn, maar ook helemaal op jouw stijl zijn afgestemd. Ga naar Katia.com om de PDF-patronen te downloaden en je volgende project te starten met de WOW DIY stoffencollectie.

Als je op zoek bent naar meer naaipatronen voor naaiaccessoires, dan raden we je aan: