Dit zijn de 7 meest gemakkelijke breipatronen voor meisjes van het tijdschrift Katia Kinderen 81

ATTENTIE: De volgende breipatronen voor meisjes zijn opgenomen in het tijdschrift Katia Kinderen 81. ūüėČ Ditmaal, stellen wij een selectie van 7 kledingstukken voor de zomer voor, die h√©√©l gemakkelijk te breien zijn. Het merendeel van deze patronen zijn beschreven voor het breien in de maten 2, 4, 6, 8, 10 en 12 jaar. Behalve deze gemakkelijk te breien modellen, vindt je in dit tijdschrift in totaal 42 creaties voor jongens en meisjes. En uiteraard, zijn er patronen voor het breien en haken met verschillende moeilijkheidsgraden. Als je wilt, kan je via onze website de beschrijvingen downloaden in formaat PDF voor losse modellen. Zonder verdere omhaal, hier zijn de meest gemakkelijke breipatronen van 7 topjes en jurken ¬†voor meisjes uit het tijdschrift Katia Kinderen 81.

Breipatronen voor meisjes

Breipatronen voor meisjes

1 |¬†Denim Style. Ongetwijfeld, dit seizoen is denim¬†de koning van de kledingkast, ook in de kindermode. Om deze reden, is het eerste model van ons tijdschrift Kinderen 81¬†deze eenvoudige ¬†trui met versleten jeans effect. Ribbelsteek, rechtse tric√ītsteek, enkele knoopsgaten en klaar ! De maat van het model van de foto is voor 4 jaar en is gebreid met 3 bollen van de¬†Katia Oceania.

Breipatronen voor meisjes

2¬†|¬†Top “in lagen”. Overlappende kledingstukken met verschillende lengtes en snit zijn ook modieus. Daarom, is dit topje in lagen een absolute winnaar bij onze gratis patronen. Aan de bovenkant, een korte witte trui en hieronder, een lange roes met vleugen in de kleur jeans. Download de beschrijving voor het breien van dit topje met de¬†Katia Malibu¬†en¬†Cotton 100%.

Breipatronen voor meisjes

3¬†|¬†Blote schouders!¬†Dit is √©√©n van de meest leuke en frisse breipatronen voor meisjes. Een topje met een¬†“uitgerafeld” effect, met blote schouders en afgewerkt met enkele mooie strikken. Met 1 bol garen van¬†Katia Oasis¬†kleur wit en 2 bollen in de kleur zalm-oranje, brei je dit model voor 4 (foto), 6 en 8 jaar; en met slechts 1 bol garen meer, voor de maten 10 en 12 jaar.

Breipatronen voor meisjes

4 | Tank top Sunset. Brei deze mooie Tank top met schouderbandjes in de kleuren van de zonsondergang: roze, paars, geel en oranje. Ontdek een hemel van kleuren bij de Katia Degradé Sun, tijdens het breien van dit model (foto) met 3 bollen garen.

Breipatronen voor meisjes

5 |¬†‘Topje ribbelsteek’ met schouderbandjes.¬†Ribbelsteek is alles wat je moet weten voor het breien van dit topje met schouderbandjes. Zonder twijfel, dit is een h√©√©l gemakkelijk patroon dat je kan breien in elke willekeurige kleur van de 35 kleuren van de¬†Katia Missouri. In dit geval, het topje van de foto (6 jaar) is gebreid met 3 bollen garen.

Gebreide jurken

6 | Monochrome jurk. Wist je dat de kledingstukken in één enkele kleur ook een modetrend zijn in dit seizoen ? Nou, let dan op ! Je hebt slechts 5 bollen garen nodig voor het breien van deze rood-oranje jurk voor de maat 6 jaar. Kies één van de 37 kleuren van de kwaliteit Katia Monaco een brei deze eenvoudige, veelzijdige en héél comfortable jurk.

Breipatronen voor meisjes

7¬†|¬†Jurk spray pastel. Deze lieve¬†gebreide jurk¬†is gemakkelijker te breien dan je denkt. De jurk bestaat uit 4 zeer eenvoudige delen; enerzijds, 2 zijkanten die gebreid zijn in ribbelsteek met de kwaliteit Katia Tahiti¬†in¬†pastelkleur; en anderzijds, een combinatie van tric√ītsteek en ribbelsteek met het verfrissende effect van de kwaliteit Tahiti Spray.

Breipatronen voor meisjes