De 11 makkelijkste breipatronen voor kinderen in het Katia Kids 109 magazine

22 april, 2024

LET OP: De volgende breipatronen voor kinderen staan in het Katia Kids 109 tijdschrift. Hieronder delen we een selectie van 11 zomerse kledingstukken die heel gemakkelijk te breien zijn. De meeste patronen hebben instructies voor maten 2, 4, 6, 8, 10 en 12 jaar. Naast deze eenvoudige modellen vind je in totaal 29 patronen voor meisjes en jongens in het tijdschrift.

Breipatronen voor kinderen

In het magazine vind je brei- en haakpatronen van verschillende moeilijkheidsgraden. De patronen zijn ook individueel verkrijgbaar als PDF-patroon via onze website. Hier volgen 11 makkelijke tops en jurken voor meisjes uit ons Katia Kids 109 tijdschrift.

Gebreide tops voor de zomer

1 | Een leuke zomertop voor kinderen van 4 tot 12 jaar gebreid met Katia Bel-Air. Deze mouwloze top met capuchon perfect om in te spelen en te bewegen terwijl ze koel blijven.

2 | Met rondbreinaalden en Katia Summer Pon Pon brei je een uniek en kleurrijke top met korte mouwen.

3 | Brei een prachtige trui voor koele zomeravonden! Deze kindertrui is ideaal om te breien met Katia Summer Pon Pon, een lint met mini pompons.

Makkelijke breipatronen voor gestreepte kindertruien

4 | Geniet van het breien van deze kleurrijke gestreepte set voor kinderen met Katia Fair Cotton biologisch katoen garen. De ronde hals, zoom en boorden zijn gebreid in 2×2 ribbel voor extra comfort.

5 | Door Katia Summer Comfort te gebruiken, dat lichtgewicht en perfect is voor de zomer, bereik je een verbazingwekkend comfortabel en koel resultaat. Brei een gestreepte trui in de maten 2 t/m 10 jaar.

6 | Dankzij dit breipatroon en de drie kleuren naar keuze van Katia Cotton 100%, nodigen we je uit om een prachtige gestreepte trui met knopen op de schouder te breien.

7 | Met Katia Fair Cotton Infinity kun je een trui met strepen voor de kleintjes breien. Dit patroon gebruikt twee strengen, één voor de voorkant en één mouw, en de andere voor de achterkant en de andere mouw.

Brei zomervesten

8 | Ontdek het perfecte patroon voor het breien van een kindervest! Met Katia Recy-Tweed, gemaakt van gerecyclede materialen, creëer je een uniek en duurzaam kledingstuk.

9 | Dit raglanmouwige vest, gebreid met het pluizige effectgaren Katia Bel-Air en vastgemaakt met een enkele knoop aan de voorkant, voegt een stijlvolle touch toe aan elke outfit.

10 | Dit vest is gemaakt met Katia Recy-Tweed. Het vest heeft korte mouwen en V-hals met prachtige borduursels in Katia Alabama.

Veelkleurige gebreide jurk

11 | Met 2 strengen Katia Fair Cotton Infinity kun je een veelkleurige jurk breien. Makkelijk te breien en met een identiek ontwerp aan de voorkant en achterkant. Dit patroon is voor kinderen van 2 tot 10 jaar.

We hopen dat je geïnspireerd bent voor je volgende project!

Als je op zoek bent naar patronen om kinderkleding te maken, ben je misschien ook geïnteresseerd in: