10 gratis haakpatronen voor de herfst en winter van 2023/2024

12 september, 2023

Fijne ´World Crochet Day´! Vandaag, 12 september, is de internationale haakdag. De perfecte dag om gratis haakpatronen uit onze nieuwe herfst- en wintercollectie te delen. Scroll naar beneden voor 10 gratis haakpatronen voor de herfst en winter!

10 gratis Katia-patronen voor de herfst en winter van 2023/2024

10 gratis haakpatronen

Granny square truien, sjaals, driehoekige omslagdoeken en een handtas! Bijna al deze haakpatronen zijn te maken met slechts één of twee bollen.

10 gratis Katia-patronen voor de herfst en winter van 2023/2024

*Klik op een afbeelding om naar de PDF-patronen te gaan op katia.com. 😉

1. Oversized haaktrui

Download ons gratis haakpatroon voor een oversized maxi pullover met Katia Kirei en Kirei Color! Als je Team Granny Square bent, is deze eenvoudige trui iets voor jou!

2. Cropped Granny square trui

Upgrade je look met deze cropped granny square trui! Een originele manier om de kleuraccenten in het Katia Azulejo garen te laten zien in een monochrome look.

3. Gehaakte beginners trui

Dit patroon is perfect voor beginners. Gebruik Hiro Merinowol en ambachtelijk zijdegaren van Concept by Katia om een kleurrijk kledingstuk te maken met een flatterende V-hals en Japanse mouwen.

4. Rocket Kindertrui met 1 bol

Leer hoe je deze leuke kindertrui haakt met Katia Rocket! Het gratis patroon is beschikbaar in kindermaten 2 tot 8 jaar. Laat je creativiteit de vrije loop!

5. Popcornsteek sjaal

Deze sjaal is perfect voor elke gelegenheid. Met een ontwerp van stokjes en de popcornsteek, gemaakt met een enkele bol Katia Comet van 300 gram. Download het PDF-patroon en begin vandaag nog met haken!

6. Gehaakte kanten sjaal

Met slechts één bol Angelo van Concept by Katia kun je een prachtige kanten sjaal haken.

7. Chevronsteek sjaal

Als je net begint met haken, is de chevronsteek sjaal het perfecte project voor jou. Verken creativiteit met de fluorescerende tinten van Kanerva van Concept by Katia!

8. Driehoekige omslagdoek

Met slechts één bol Katia Afrodita kun je een grote driehoekige omslagdoek maken in stokjes en meshsteek. Download dit gratis patroon en maak je eigen omslagdoek!

9. Driehoekige mesh omslagdoek

Met slechts één bol Katia Brahma van 150 gram kun je een grote driehoekige omslagdoek haken met een prachtige combinatie van stokjes en meshsteek

10. Clutch tas

Een leuk accessoire om in elke kleur te hebben! Gemaakt met Katia ECOLIFE Ribbon, een nieuw en duurzaam T-shirtgaren. 

Fijne Internationale Haakdag!

We hopen dat deze haakpatronen voor de herfst en winter je zullen aanmoedigen om van het haken te genieten! Onze andere gratis haakpatronen vind je op katia.com. Ontdek ook onze nieuwe herfst- en wintergarens van 2023/2024. 

10 gratis Katia-patronen voor de herfst en winter van 2023/2024